IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


5Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2020, 12:44   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yaz Aski Nasil Bulunur?

Muzmin bekarlar bu yazimiz da sizin icin! Yazin yaklasmasi ile birlikte yeni bir heyecana ne dersiniz? Yaz aski bulma yontemleri nelerdir, Yaz aski nasil bulunur? Oncelikle bu taktikleri bilmeliyiz!

Yazin gelmesi ile birlikte doga canlandi kuslar kelebekler cicekler bile kafalarini kaldirip asklarini ariyor. Bunun icin bos durmak yok, sizde hemen harekete gecin. Belki de yaz askiniz hayatiniz aski, yillardir aradiginiz kisi olacak. Iste yaz aski bulma yontemleri.

Monoton hayattan siyrilin: Kos kos evde oturmaktan, yalnizligi severim demekten vazgecin yada kendinizi islerinizin arasina gommeyin. Kimse durdugu yerden yaz askini bulmuyor. Bunun icin insan icine karisip sosyallesmeniz gerekir. Yaz aski bulmak istiyorum diyorsaniz disarida zaman gecirmeye calisin.

Yaz mevsimine uygun mekanlara gidin: Cunku yaz mevsiminde herkes belirli yerlerde toplanirlar. Bu yerlerin basinda hic kuskusuz plajlar ve deniz kenarlari geliyor. Kafeler ve konserlerde yazin vazgecilmez mekanlarindan. Bir ayaginiz bu mekanlarda olsun.

Gozunuzu acin: Kalabaliklar arasinda olmaniz oradaki insanlarla alakadar oldugunuz anlamina gelmez. Bunun icin bulundugunuz mekanlarda basinizi kaldirin ve cevrenizle ilgilenin. Belki de aradiginiz ask birazdan size gulumseyecektir.

Somurtmayin, guler yuzlu olun: Gulumsemek en buyuk yaz aski bulmanin araclarindan biridir. Cevrenizdeki insanlara pozitif bir elektrik yaymalisiniz buda kesinlikle gulumsemekten geciyor. Ilginizi ceken biri olursa sIkilip utanmak yerine gulumsemeyi yuzunuzden eksIk etmeyin. Tabi ki abartmadan!

Onunla iletisim kurmaya calisin: Diyelim birini gordunuz ve hosunuza gitti. Bu durumda sadece bakismalar yeterli degil elbette. Onunla iletisim kurmanin bir yolunu bulmalisiniz. Mesela ates isteyin yada bir yerin adresini sorun. Verdigi cevaplardan ve yuz mimiklerinden onunda size ilgisi olup olmadigini mutlaka anlayacaksiniz. Eger olumlu bir sonuc alirsaniz eglenceli bir sohbet acmaya baslamalisiniz.

Bir daha sizi ne zaman gorebilirim?Isin odak noktasi tam da burasi. Iliskinin devamliligi icin bu sart. Iletisimi baslatmayi basardiniz ilerlemesi icin ona nazik bir sekilde bir daha ne zaman gorusebileceginizi, onu mutlaka gormek istediginizi soyleyin. Telefon numarasini yada e posta adresini istemeyi de unutmayin sakin.

Butun hayat hikayenizi anlatip sirlarinizi dokmeyin: Ikinci bulusmaniz artik bir seylerin basladigi anlamina gelir. Ama daha yeni tanidiginiz birine samimi davranmak ve kendinizi hos gostermek icin olur olmaz seyleri hemen anlatmayin. Onunla genel olarak konusun. Yaz askimi buldum diye hemen yelkenleri suya indirmek yok. Daha onu tanimaya yeni basladiniz. Onun nelerden hoslandigini, onu neleri eglendirdigini sorup, beraberce bunlari yapmak birbirinize isinmayi daha da kolaylastiracaktir.
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:45.