![]() |
| |
| | #1 |
| Şehitler ölmez vatan bölünmez diyoruz ya hep yatağımızda rahat uyumamızı sağlayan, biz televizyonda dizimizi izleyip çayımızı içerken bizden habersiz vatan sağ olsun diye mücadele verip şehit düşen yiğitlerimiz vurulunca değil unutulunca mı ölür sahiden? 👍 4 Konu Yazgı tarafından (05 Mart 2020 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Kesinlikle katılıyorum unutmamak her zaman bir şekilde yaşatmamız lazım.
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| Bir gün unutanlar bile unutulacak ...
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #4 |
| Vatan Bayrak Allah Deyip Bizler için Soguk sıcak aç susuz demeden catışan Ana kuzuları vururlunca deil unutulunca ölür | |
| |
| | #5 |
| Şehitler peygamber makamındadir zaten unutulmuş unutulmamış pekte muhim degil :)
________________ | |
| |
| | #6 |
| Unutmak evet onları ölü kılar ama şu da var ki unutursak asıl biz ölmüşüzdür bize yazıklar olsun.. biz onların hakkını ödeyemeyiz.. unutmayın unutturmayın | |
| |
| | #7 |
| Şehit haberlerine alışmış, yine şehit haberi var değiştir kanalı diyen insanlar olduk işte. O yüzden alışmamak lazım, unutmamak, nankör olmamak lazım. Yüreğine sağlık çok güzel söyledin. | |
| |
| | #8 |
| Katılıyorum ama katılmıyorum çok saçma bir düşüncem oldu; Maalesef unutuluyor,1 dakikalığına şehit olduklarını biliyoruz,dahasını da bilmeyiz. Örneğin Ömer Halisdemir,mekanı cennet,ruh'u şad olsun. 15 Temmuzda hatırlanıyor hep,törenlerle,hüzünlerle.Diğer şehit olan askerlerimiz ise sadece Örn:İRCTV'de 1 dakikalık bir ara ile sunuluyor,reklamlar bile 10 15 dakika yahu...
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #9 |
| Unutulmamalı bugün varsak sayelerinde🇹🇷
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #10 |
| Unutuyorsak gerçekten yazıklar olsun bize. Rabvim mekanlarını cennet eylesin.
________________ . | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |