![]() |
| | #1 |
| Biliyoruz ki evliliklerde temel sorun teşkil eden faktörlerden biri de üçüncü şahıslar. Peki kaynana bir evliliği bitirebilir mi? 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Biter örnekleri sayamıcak kadar çoktur :)
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| Bitmemeli sonuç da kaynanamla evli değilim eşimle mutluysam aramıza kimsenin girmesine izin vermem
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #4 |
| Kadın ya da erkek anasının lafına bakıp evindeki tadı kaçırıyosa biter tabiki.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #5 |
| illaki vardır bi etkisi yoksa bosuna kaynanalara onlarca sarkı yazılmazdı ,diyorum ben | |
| |
| | #6 |
Biter.. | |
| |
| | #7 |
| Bence biter çünkü evlilik iki kişi arasında olan bir şey 3 cü girerse olmaz. | |
| |
| | #8 |
| Kaynanan ile mi evlisin ki bitiriyorsun bu ilişkiyi Hey Allah'ım ya. Gülünç bir durum.Çok saçma,sen kaynananı sevmeyebilirsin,fakat birlikte olduğun kadını doğurup büyüten o ,ne derse evet demelisin''seni sarsacak lafları''değil elbette.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #9 |
| Kaynana Görümce Elti Bermuda Şeytan Üçlüsü 😈
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #10 |
| Eskiden bitermiş,net. Şimdi ki gelinler çirkef,kaynanalar ezilen taraf.
________________ Osmanlı adı her duyana lerze re-sandır. Ecdadımızın heybeti ma'ruf-ı cihandır. Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır....!!!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |