![]() |
| | #1 |
| Üstünüzdeki kıyafet ne renk ?
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. Konu Yazgı tarafından (10 Ağustos 2020 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Siyah
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| Sarı :P 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 |
| Olm sabah Sunucuda kırmızı_taytlı yapmadın mı sen nickini? İlla ıspatlı delilli mi göstereyim? 👍 3 | |
| |
| | #5 |
| Can dostum Senden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeeeeettttttttttttttt 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| :)))))) canın Sağolsun 👍 1 | |
| |
| | #7 |
|
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
siyahı yanlış yazmıştır ahahah 👍 1
________________ | ||
| |
| | #9 |
| al şahitte geldi ben kaçayım en iyisi iyi aksamlar :) 👍 1
| |
| | #10 |
| Hahahhaha bundan Sonra üstünde ne var diyene bana değil furkan a sorun dicem.. 👍 2 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |