IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
6Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen rainbow6
  • 1 Gönderen Jön TüRk
  • 1 Gönderen Reyhan
  • 1 Gönderen Kıvılcım
  • 1 Gönderen ZaLim
  • 1 Gönderen She

Seçenekler Stil
Alt 05 Ocak 2022, 10:56   #1
'Koşmayın, yazıldıysa yetişirsiniz'
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Son dakika: Türkiye Yunus Gezer'e ağlıyor!

Son dakika: Türkiye Yunus Gezer'e ağlıyor! 'Kimse beni sevmedi ölümüm hayatımdan değerli olur' diyerek intihar etti

Son dakika haberi... Sosyal medya hesabından yayınladığı intihar mektubuyla canına kıyan 25 yaşındaki Yunus Gezer'in kaleme aldıkları kan dondurdu. Hayatı boyunca asla sevilmediğini, kendisinden ümidini çalanları asla affetmeyeceğini belirten Yunus Gezer, 'Umarım ölümüm hayatımdan değerli olur' diyerek yaşadığı hisleri gözler önüne serdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Türkiye Yunus Gezer'e ağlıyor!

İzmir'den gelen son dakika haberi herkesi derinden üzdü. Daha 25 yaşında olan Yunus Gezer, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak elle yazdığı intihar mektubunu paylaştı. İntihar mektubunda yazanlar okuyanları derinden üzdü. 'Herkes benden bir avuç sevgiyi esirgedi kimse beni sevmedi' yazarak intihar eden Yunus Gezer'in paylaşımı milyonlarca kişiye ulaştı.

SON DAKİKA: YUNUS GEZER TWİTTER'DAN PAYLAŞTIĞI MEKTUP SONRASI İNTİHAR ETTİ!

25 yaşındaki Yunus Gezer, sosyal medya hesabından paylaştığı mektup sonrasında canına kıydı. Pazartesi günü intihar eden Yunus'un intihar nedeni emniyet güçleri tarafından araştırılıyor.

İŞTE O MEKTUP...

'Bu bir intihar mektubudur. Öncelikle sorumlusu asla bir kişi değil herkestir. Bunun böyle olmasını istemezdim. Çok denedim gerçekden çok denedim. Ama yıllardır başaramadım. Kimse beni sevmedi, sevgiden başka bir şey istemedim.
Hiç kimseden sevgiden başka bir beklentim olmadı.

Herkes bir avuç sevgiyi esirgedi benden. Sakın bunun bir anda alınmış bir karar olduğunu düşünmeyin. Uzun zamandır düşünülmüş bir karar bu.

Hayattaki son ümidim 3 Ocak Pazartesi itibarıyla tükenmiştir. Benden ümidimi çalanları asla affetmeyeceğim. Bir avuç sevgiyi benden esirgeyenleri asla affetmeyeceğim. Tekrar belirtmek isterim ki herhangi bir uyuşturucu madde veya alkol etkisinde olmadan aldığım bir karardır. Bu kararı tamamen hür irademle aldım.

Arkamdan sakın psikolojisi zaten bozuktu demeyin çünkü gayet yerinde. Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Kimse de bana etmesin. Bana bundan başka seçenek bırakmayan, beni buna mecbur bırakan herkesin umarım ömürleri boyunca pişmanlıkları yakalarını bırakmaz. Umarım ölümüm hayatımdan daha değerli olur.'

ALLAH RAHMET EYLESİN.

''Alıntı''

Alt 05 Ocak 2022, 14:36   #2

Katilleri belli !!.

Yazık valla. Medya haberini yapmadı pek tabii. insanlar artık intihar ediyor. Hale bakın.
İntiharı değil de yaşamayı düşünmek yerine insanlar bu hale düşüyor.

Sebep olanların Allah belasını versin.

👍 1

Alt 05 Ocak 2022, 19:47   #3

Kim bilir ne derdi sıkıntısı vardı.Allah rahmet eylesin.

👍 1

Alt 06 Ocak 2022, 00:43   #4
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin.

👍 1

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 06 Ocak 2022, 00:46   #5
Umut ßir Gökyüzü Ama BENİM Kanatlarım Kırık...
Kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ay :(

👍 1

Allah'ın dediği olur...

Alt 06 Ocak 2022, 00:56   #6
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah taksiratını affetsin.. Sebebi olanlar gün yüzü görmesin.

👍 1

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Alt 06 Ocak 2022, 18:22   #7
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Genç yaşta hayattan vazgeçmesi ne kadar üzücü.

👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)