![]() |
| yazan Hümaşah 04 Ocak 2022, 20:26
Seni asla bırakmam demiştin bu dünyanın acımasızlığına bir başına asla bırakmam demiştin bu cehennem ateşine... Gittin! Arkana bile bakmadan çekip gittin ya... Hiç düşünmedin değil mi? Senle beraberken gülen gözlerimin, Yokluğunda ağlayacağını... Bıraktın! Öyle bir başıma bıraktın beni işte... Madem ki gidecektin, bırakacaktın beni bu zalim dünyanın kor ateşinde, neden yeşerttin umutlarımı? Niçin canıma can oldun? Kandırdın! Tatlı sözlerinle gönlümü çaldın, kayboldum gözlerinde... 👍 5 |
| Görüntüleme 231
Yorumlar 10
|
| | #2 |
| Emeğine, yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. 👍 1 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Allah'ın dediği olur... | ||
| |
| | #4 |
| kuzucum yerin burası ;) bırakanlar ,bizden değildir. gönlünü sevdiğim küçücük yüreklim benim içtenliğinle yazmış olduğun yazı buruk da olsa , gönlün hoş olsun kuzucum emeğine sağlık mucuk. 👍 1
________________ Kırk yılda bir gibisin... | |
| |
| | #5 |
| Ahh güzel yürekli Hümaşah , tekrar yazıyor olman alâ :) Bazen şer de hayr, hayr da şer gizlidir. Hayrına olsun. Gidenlerinde yolu açık olsun. Kalemin kavi, gönlün huzurla dolsun. 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #6 |
| Yüreğinize sağlık, hep gidenler olmuştur.. Umarım giden geleni aratmaz. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #7 |
gidebilmek de kalabilmek de, seçme özgürlüğünün olması demektir. Müller in dediği gibi her şey kolay olmadan önce mutlaka zordur zaten. velhasıl, gitmekte kalmakta her ikisi de zor seçimlerdir. ne kalan cesur, ne de giden korkak olur. 👍 1
| | #8 |
| Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için | |
| |
| | #9 |
| Bıraktın! Öyle bir başıma bıraktın beni işte... Yanlızlık Allah'a mahsustur.Bundan sonra ,daha güçlü, daha kalabalık ,daha umut dolu yarınlara kucak açmalı insan..Herşeyde bir hayır vardır.. ![]() Yüreğinize,kaleminize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #10 |
| Emeğine sağlık pamuk kalplim
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |