![]() |
| |
| | #1 |
| Koronavirüs salgını geçtikten sonra dünya nasıl olacak? İnsanlar Şükür Etmeyi Bilecek. Normal hayatımızda sıradan diye nitelendirilen şeylerin ne kadar önemli olduğunu anlayacaklar. | |
| |
| | #2 |
| Bence kimse şükür etmeyecek, çünkü şükürlük bir durum yok. Dünya savaşları olmuştu, insanlar "aa savaş yok" diye şükür etmedi ise, bu virüste bitince (biterse :)) şükür etmeyecektir. Zira şükür kavramı siyasilerin ortaya attığı, halkı gütme ifadesi. Hep kötüyü örnek alıp, ona göre hareket etmek yerine, ileride daha iyisini hedefleyip, hareket etmek lazım. Virüs olayında ise geride sadece hatırlayınca bile yaşadığımız halde inanamayacağımız anılar vs. kalacak. Hayatımız resmen Kanal D'de yayınlanın gece sinemasındaki bilim kurgu filmleri gibi oldu .++ Ayrıca virüs olayı bir çok alanda da çığır açtı. mrna sayesinde, kanser vs. gibi bir çok hastalık için tedavi yöntemi bulunabilir. Hatta bunun için çalışmalar var. Yukarıdaki örneğim işte. Şükür virüs bitti demek yerine, kötüyle avunmak yerine, adamlar (ki bizim adamlar ) ileriyi, geleceği görüp, daha iyisini nasıl yaparız diye uğraşıyor. Şahsım olarak ise (şahsım ) virüs bitse de uzun süre bu dönemdeki alışkanlıklarımdan vazgeçeceğimi zannetmiyorum. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Umarım her şey güzel olur 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Nefes alabileceğiz ya özgürce daha güzel bir şey yok 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Hemen ardından yeni bir bela çıkacak ;d 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #6 |
| Biteceğini Sanmıyorum.. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Beter olacak. | |
| |
| | #8 |
| eskisi gibi olmayacagi kesin:k1:
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #9 |
| İnsanlar başına felaket gelince ALLAH ın adını anmaya başlıyor Firavun da suda boğulurken Artık bende ALLAH a iman ediyorum dedi ama iş işten geçmişti önemli olan Başına bir felaket gelmeden ALLAH ı anabilmek iman etmek tövbe etmek 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| yeterli insan ölum sayisina ulastiklarinda korona virus bitecek cunku dunya nufusunu dengede tutmaya calisiyolar :)cogu zarar ahahhahha:)))) ondan sonra yine eskisi gubi devam :)) 👍 1
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |