![]() |
| | #1 |
| Japonya'da Meiji Üniversitesi profesörü Homei Miyashita, yemek lezzetlerini taklit edebilen yalanabilir televizyon geliştirdi. "TV'yi tat (TTTV)" adı verilen cihaz ile görüntülerdeki yemeğin tadını almak için televizyonu yalamanız yeterli oluyor. Tabi biz Türkler yalnızca yemeğin değil , bir çok şeyin tadını almak ve hissetmek isteyeceğimizden ekran yalayarak sabah edeceğimiz kesin. Günde 2 milyon ekranın kırılacağını iddia edebilirim. YALANABİLİR TELEVİZYONUN MALİYETİ TTTV prototipini geçen yıl kendisinin yaptığını söyleyen Miyashita'ya göre, yalanabilir televizyonun ticari bir versiyonun yapımı yaklaşık 875 dolara mal olacak. -alıntı- Televizyon acayip, soru da bi acayip af buyurun sdjk | |
| |
| | #2 |
| Sonunda televizyona helelele yapabileceğiz.
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| ben yalamam arkadaş, kim yalarsa yalasın :)) 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| Japonlar çok zekiydi,niye böyle mallaştılar ki bir an? 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #5 |
| yalarım da yakından izlersem gözüm bozulur annem sööledi 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| Pandemi döneminde beklenen buluş da gelmiş. Teşekkürler. | |
| |
| | #7 |
| hshshshshshs Ey Allahım ya 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Solemem
________________ | |
| |
| | #9 |
| Manyakmidirlar bedirler...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #10 |
| Ülkede yalama çok. Malum kişi ekrana çıkıp arkasını seyirciye dönünce Tv özelliğini rahatca kullanabilirler😀😀 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |