![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() Kopya çekmek yok :) | |
| |
| | #2 |
| 1 - Aslan (hiç işime yaramaz) 2- At (ona da yazık beni taşıyamaz) 3- koyun (keser yerim) 4- inek (keser yerim) 5- maymun (onun suçu yok)
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| 1)Maymun(Ne taşır ne besler) 2)Aslan(Acıkır beni yer ajksgs) 3)Kuzu(Kısa sürede yerim biter) 4)At(Beni taşır ama etini yemem,erkekse sütüde olmaz askjfsg) 5)İnek (Üstüne binerim,sütünü içerim çok daralırsam keser etinide yerim)
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #4 |
| Kendimi. | |
| |
| | #5 |
| aslan cünkü beni yer djxkdn maymun kuzu at inek
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| En son atı bırakırım. Zira çölde yürümek yerine, ata biner giderim. Daha çabuk yol alırım. Ha keza atta süt verir zaten. Olmadı susadıkça onu içerim :). At ne halk yer derseniz, önceki hayvanlar ile ona bir derman bulurdum . Olmadı atın sütü ve idrarımı karıştırır, su niyetine hayvana içirirdim. (idrardan kasıt, salt sütü içmeyebilir diye. sulandırmak lazım :))) ) | |
| |
| | #7 |
| Hepsini bırakırım nasılsa çöle düşmüşüm amel defterim kapanır herhalde takılsın yavrucaklar.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #8 |
| Aslan Kalsın . | |
| |
| | #9 |
| Yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan diğer herşeyi kaybetme pahasına tuttuğunuz varlığı simgeler. Şimdi siz neleri feda ettiniz görelim ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |