![]() |
| | #1 |
| Dolar kurundaki spekülatif yükselişler sırasında birbiri ardına fahiş fiyat artışları yapan zincir market firmaları, Türk Lirası’nın dolar karşısında değer kazanmasına rağmen ürünlerin ücretlerinde indirime gitmeyince vatandaşlar isyan etti.Sosyal medyada boykot çağrısı yapan kullanıcılar, gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde yaptıkları fahiş artırımlardan geri adım atmayan Migros, Carrefoursa, BİM, Şok ve A101 zincir marketlerden 1-5 Ocak 2022 tarihleri arasında alışveriş yapmama çağrısında bulundu. Çağrıda; “Zam üstüne zam yapan zincir marketleri tam 5 gün net şekilde boykot ederek cebimizi kurtarmalıyız. Hayatınızıda sadece ve sadece 5 gün sabredin ve inanın. Kendinizi ve paranızı kurtarın.” denildi. Twitter’da Dev Boykot olarak yayılan boykot çağrısı çok sayıda kullanıcıdan destek gördü. Zincir marketlerin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği ise halen bilinmiyor.
________________ bu alemde, haketmeyeni, deyil yüreğine, rüyana bile sokmayacaksın evlat... Konu OLay tarafından (26 Ağustos 2023 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Tarım Kredi yeterli indirimi yaptı mı peki? | |
| |
| | #3 |
| [sıze="4"][/sıze]tc de toplam 50 şubesi olan alışveriş mgazasın heralde bu tarımkredi...toplam 50 şubesi var ...hele 5 büyük yapsın tc genelinde onlarda yapar elbet...!! Buyukler örnek oluyordu hani :d
________________ bu alemde, haketmeyeni, deyil yüreğine, rüyana bile sokmayacaksın evlat... | |
| |
| | #4 |
| tüik'in açıkladığı enflasyon, gerçek enflasyonun yarısı bile değil. o kadar kolay değil o işler. 👍 2
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #5 |
| Tarım Kredi kooperatif marketi dolayısıyla tüm konularda öncü onlar olmalı,diğer markalar değil. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Tarım kredi indirim yapmayacak ama diğer marketler indirim yapacak. O değil de hani dolarla alakası yoktu. Stokçular ve fahiş fiyat vardı . Ne oldu birden dolarla alakası oldu.Demek ki AKP ülkeyi dolara bağlamış. Her şey ithal. Bence marketleri değil de bu duruma düşürenleri boykot edelim. ++ Bu arada dolar düşerken, benzine 2.5 tl zam geldi. O iş ne olacak. Markete saldıranlar, elektrik/doğalgaz ve benzin zamları için ne diyor acaba. (gerçi o zamanda dünyada pahalı diye masal sıkıyorlar ya, neyse )Hadi onları geçtim; otoyol ve köprülere de zam geldi. Ee, dolar düştü, AKP niye fahiş zam yapıyor ??. | ||
| |
| | #7 |
| ülkede boykot kültürü yok bu 1, bütün suçu marketlere atarak denyoluk seviyemizi ortaya çıkarırız sadece bu da 2. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| Birilerini doyurmak için yine bir tezgah açıldı.. Ver mehteri anasını satayım.. Asgari ücret 4250 TL değil 10000 TL de olsa bir poha yaramaz.. Neymiş 1.5 senedir vergi almıyorlarmış. Hass.. Trabzon ekmeği .. yersen. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| bu boykot'a acaba boykot kararı alanlar uyacak mı merak ediyorum.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #10 |
| Salın emekçi ablaları,işte halk devrimi o zaman görür. Memurları elinde satırla kovalarlar.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |