05 Mart 2020, 03:29
|
#1 |
| | Selamın Aleyküm. Sn IRCd ve IRCRehberi.NET kullanıcıları 99`yılında Dalnet`te IRCd`i Türkiye bazı haricin`de tanımış biriyim , yabancı sohbetlerin dönmüş oldugu ortam`dan 2002de Starcefe ve Sonrası yıllarda mIRCTurk.Com`a girmiş biriyim.. ilk NickServ dalında`ki Nick`im Network`tur Böylelikle de Helper olmuş IRC-d alemin`de Sohbet dışı yardım severliği benimsemiş biriyim Helpdesk_Network iken tabiriicaizde Sanal alem`de bu alemde emeği ve üstün başarılarımla Covisor_Network olmuş biriyim CR`dünyasında ;) Ismim Ali Kuzuoğlu Şanlıurfa/Halfeti`liyim ve ne olursa olsun ADALETİ doğruluğun`da ilerlemiş biriyim.. yeni dönem applet ve Unreal sürümleri içerisinde`ki Sohhetplatforumlarımız her ne kadar anlam dışı cıkarmış olsa da evet o dönemlerde sadece 13yaşında olan bir çocuktum fakat benim de anlamadığım CR ile UnreaL arasında dağlar kadar fark varken o sohbet chat düşkünlüklerini seven insanlarımızla şimdiki yapısal insanlarımızın arasında olan fark nedir..!Bakın arkadaşlar emek verilirse güzel olur güzel görünür hissedilir sevgi misali bizde bugün bu sevgiyi MobilOda.NET`te yansıtıyor olan insanlardan bir kaç kişiyiz fakat sitemize gelen herkez çok şükür memnun kalıyor ben genel olarak düşüncelerimi ispaten sizlere yansıtırken SN OmeN`e birkez daha tesekkür ediyorum böylesi güzel ortamı bizlere arkadaş dost olarak sunduğu için.. sizin okuyan yüreklerinize sağlık diyor teşekkür ediyorum.. eskilerden okuyan olursa çok selam ederim onlar beni çok iyi anladılar Helpdesk_ ile Covisor_ Arasında bombanında torpilinde olmadığını bilirler sizler IRCd içerisin de sahipkarlığınız`la vermis olduğunuz Administration`lüklerin`de arkasına düşmek zorundasınızdır düşmediğiniz taktirde hep bir insan kırıcı konumunda olduğunuzu unutmayın der BENDE geçmiş te olduğum gibi IRCd alemindeyim diyorum. 32yaşında ADAM olarak.. SAYGILAR IRCRehberi.NET kullanıcıları ve IRCd Administration Emektarları USERLERİ;gul |
|
| |