![]() |
| | #1 |
| Sertifika ile iş bulunabilir mi? Hangi sertifikaları önerirsiniz? | |
| |
| | #2 |
| Elbette girilir. Birkaç tanıdığım şu an şirketlerde mevcut konumunu yükseltmek için bile dil kurslarına gidiyor ve sertifika bekliyorlar.Işten ziyade mevkiiler için de önemlidir. -Finans ve Muhasebe sertifikaları(Banka pozisyonları için,en düşük gişe görevlisi olarak başlanabilir) -İnsan Kaynakları sertifikası -İş Güvenliği ve Sağlığı sertifikası Maalesef ki mevcuat olarak sayılılar.Tabii ki işsizseniz eğer bu sertifikalar yardımcı olabilir.Eğer ki bir işteyseniz,işyeri durumunuzun istediği sertifikalar olabilir.Türkiye'de ise bu nadir maalesef.:) 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #3 |
| Bulunuyor, Üç tane aldm shsh Kurslara gitmek istemeyen parayla almak isteyen varsa üniversite onaylı sertifika veren bir yeri önerebilirm shs
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Mesleğiyle alakalı sertifika lar oldukça işe yarıyor.....
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| sertifika ile is bulunmaz MBA falan degilse, sertifika sadece size donanim kazandirir
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Bulunulabilir de bulunmaya bilirde | |
| |
| | #7 |
| BRC iç denetçi sertifikası - Genellikle gıda kategorisi, depolama ve dağıtımı yapılan depolarda istenilen, kalite kontrol birimine bağlı olarak ürün güvenliğini amaçlayan, türkiye genelinde kabul görmüş bir standarttır. Bu belge ile çok güzel yerlerde, çok güzel işler yapabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |