IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
6Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Lyra
  • 1 Gönderen Reyhan
  • 1 Gönderen Hesna
  • 1 Gönderen She
  • 1 Gönderen BerduŞ
  • 1 Gönderen WildCat

Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2021, 10:45   #1
'Koşmayın, yazıldıysa yetişirsiniz'
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dekoltesini göstermek için,şekilden şekile girdi..

Göğüs dekoltesiyle gündem olan Melis Sezen'in yeni paylaşımı da bomba

Altın Kelebek Ödülleri'ne iddialı bir dekolteyle katılan Melis Sezen gündem olmuştu. Melis Sezen jüri olduğu yeni yarışma için de cesur bir seçim yaptı. Melis Sezen sırt dekoltesini göstermek için de şekilden şekle girdi.

[CENTER][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen Fox TV'nin yeni yarışması Maske Kimsin Sen'e jüri oldu. Eda Ece ile birlikte jüri koltuğunda olan Sezen son dönemde iddialı dekolteleriyel dikkat çekiyor.

Son olarak Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde beyaz elbisesiyle öne çıkan Melis Sezen göğüs dekoltesiyle uzun süre gündemde yer etmişti. Sezen yarışmanın ilk günü için de iddialı bir elbise seçti.

Dekoltesini göstermek için,şekilden şekile girdi..

Siyah sırtı derin dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle poz veren Melis Sezen'e hayranlarından yorum yağdı.

Bazı takipçiler Sezen'in konuşmasında söylediği "Bunu tutuyorum çünkü elimde" yazarak ödül gecesine gönderme yaparken bazı takipçiler ise "Eridik" yorumunda bulundu.

Altın Kelebek Ödül törenine elbisesi ve konuşması ile damga vuran Melis Sezen o anları anlattı. Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen "Sadece beyaz ışık gördüm" dedi.

Melis Sezen'in 5 Aralık'ta düzenlenen 47. Altın Kelebek Ödül Töreni'ninde yaptığı konuşma ve ödül töreni için seçtiği dekolteli elbise gündemde uzun süre kalmıştı.

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen ödülü aldığı anda çok heyecanlanmış ve "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" diyerek sosyal medyanın diline düşmüştü. teve2 Magazin Masası'na konuşan Melis Sezen kendiyle dalga geçti. Sezen yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sahneye çıktım, günlerdir ne konuşacağımı düşünüyordum, konuşma hazırladık. Ama çıkmadan önce herkes çok güzel konuşuyorlar. Bana geldiğince dedim ki ben galiba konuşamayacağım, teşekkür edip ineceğim. Çıktım; sadece beyaz ışık gördüm. Bir anda hafıza kaybı yaşadım. Heyecandan gözlerimi kapattım. En son ödülümü tutuyorum çünkü elimde gibi bir şey demiştim. Heyecan..."

DEKOLTE SORUSUNA NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ

Melis Sezen dekoltesinin sorulmasına da yanıt verdi. Sezen "Beni yansıtan bir şey olmasını istedim. İlk ödülüm olduğu için de mutluyum. Beni yansıtmasını istedim ve bu elbise beni ancak bu kadar yansıtabilirdi." dedi.

"Taşımak zor mu?" sorusuna duyunca ne diyeceğini bilemeyen Melis Sezen gülerek "Ay yok canım. Nasıl bir cevap vereceğimi bilemedim buna" yanıtını verdi.

KAYNAK
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi..

Alt 21 Aralık 2021, 10:48   #2
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gereksiz bir iddia olmuş. Bu kadının dekoltelerini göstererek bir şeyler elde etmeye çalıştığını sanmıyorum, kendisi zaten oyunculuğu ve güzelliğiyle hak ettiği yere geliyor ve fiziği cidden çok güzel. Yakışmış ve giymiş tebrik ederim.

👍 1

"schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d"

Alt 21 Aralık 2021, 11:26   #3
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Heyecan değildi o ya içmiştin Melisciğim kabul et istersen ;d

👍 1

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 21 Aralık 2021, 11:40   #4
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Başlığı okuyunca forumlardaki kızların popüler dekolteli avatar yarışları geldi aklıma

Melis Sezen hem fiziği hem kendisi güzel bir kız
Beğendiğim farklı bir tarzı var

Peki ya güzel olmasaydı?

Dipcik: dekoltesi biraz abartı tabi bana göre

👍 1

Alt 21 Aralık 2021, 11:59   #5
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dekolteli elbiseden sonra soğudum bu kızdan.

👍 1

Alt 21 Aralık 2021, 12:13   #6

Bence gülüşüyle bile insanı mest eder..
Dekolte abartı durmuş..
"Bunu tutuyorum çünkü elimde" derken de heyecanına yenik düşüp milletin ağzına sakız vermiş.
Söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim.

👍 1

Alt 21 Aralık 2021, 14:26   #7

bu kiz hasta ya sonradan gorme
kaybol

👍 1

No MoRe DramA

Alt 21 Aralık 2021, 19:07   #8
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

göstermek icin sekilden sekle girdigini sanmiyorum hem zaten istedigini giyer yakistiriyosa kendine kime ne

quod relinquis, alienum est

Alt 26 Şubat 2023, 13:00   #9
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Giyiyorsan gösterceksin göstermek istemiyorsan giymiceksin bu kadar basit .d

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)