![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Göğüs dekoltesiyle gündem olan Melis Sezen'in yeni paylaşımı da bomba Altın Kelebek Ödülleri'ne iddialı bir dekolteyle katılan Melis Sezen gündem olmuştu. Melis Sezen jüri olduğu yeni yarışma için de cesur bir seçim yaptı. Melis Sezen sırt dekoltesini göstermek için de şekilden şekle girdi. [CENTER][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen Fox TV'nin yeni yarışması Maske Kimsin Sen'e jüri oldu. Eda Ece ile birlikte jüri koltuğunda olan Sezen son dönemde iddialı dekolteleriyel dikkat çekiyor. Son olarak Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde beyaz elbisesiyle öne çıkan Melis Sezen göğüs dekoltesiyle uzun süre gündemde yer etmişti. Sezen yarışmanın ilk günü için de iddialı bir elbise seçti. ![]() Siyah sırtı derin dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle poz veren Melis Sezen'e hayranlarından yorum yağdı. ![]() Bazı takipçiler Sezen'in konuşmasında söylediği "Bunu tutuyorum çünkü elimde" yazarak ödül gecesine gönderme yaparken bazı takipçiler ise "Eridik" yorumunda bulundu. Altın Kelebek Ödül törenine elbisesi ve konuşması ile damga vuran Melis Sezen o anları anlattı. Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen "Sadece beyaz ışık gördüm" dedi. Melis Sezen'in 5 Aralık'ta düzenlenen 47. Altın Kelebek Ödül Töreni'ninde yaptığı konuşma ve ödül töreni için seçtiği dekolteli elbise gündemde uzun süre kalmıştı. Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen ödülü aldığı anda çok heyecanlanmış ve "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" diyerek sosyal medyanın diline düşmüştü. teve2 Magazin Masası'na konuşan Melis Sezen kendiyle dalga geçti. Sezen yaşadıklarını şöyle anlattı: ![]() "Sahneye çıktım, günlerdir ne konuşacağımı düşünüyordum, konuşma hazırladık. Ama çıkmadan önce herkes çok güzel konuşuyorlar. Bana geldiğince dedim ki ben galiba konuşamayacağım, teşekkür edip ineceğim. Çıktım; sadece beyaz ışık gördüm. Bir anda hafıza kaybı yaşadım. Heyecandan gözlerimi kapattım. En son ödülümü tutuyorum çünkü elimde gibi bir şey demiştim. Heyecan..." DEKOLTE SORUSUNA NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ Melis Sezen dekoltesinin sorulmasına da yanıt verdi. Sezen "Beni yansıtan bir şey olmasını istedim. İlk ödülüm olduğu için de mutluyum. Beni yansıtmasını istedim ve bu elbise beni ancak bu kadar yansıtabilirdi." dedi. "Taşımak zor mu?" sorusuna duyunca ne diyeceğini bilemeyen Melis Sezen gülerek "Ay yok canım. Nasıl bir cevap vereceğimi bilemedim buna" yanıtını verdi. KAYNAK [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #2 |
| Gereksiz bir iddia olmuş. Bu kadının dekoltelerini göstererek bir şeyler elde etmeye çalıştığını sanmıyorum, kendisi zaten oyunculuğu ve güzelliğiyle hak ettiği yere geliyor ve fiziği cidden çok güzel. Yakışmış ve giymiş tebrik ederim. 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| Heyecan değildi o ya içmiştin Melisciğim kabul et istersen ;d 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Başlığı okuyunca forumlardaki kızların popüler dekolteli avatar yarışları geldi aklıma ![]() Melis Sezen hem fiziği hem kendisi güzel bir kız Beğendiğim farklı bir tarzı var Peki ya güzel olmasaydı? Dipcik: dekoltesi biraz abartı tabi bana göre 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Dekolteli elbiseden sonra soğudum bu kızdan. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Bence gülüşüyle bile insanı mest eder.. Dekolte abartı durmuş.. "Bunu tutuyorum çünkü elimde" derken de heyecanına yenik düşüp milletin ağzına sakız vermiş. Söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| bu kiz hasta ya sonradan gorme kaybol 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| göstermek icin sekilden sekle girdigini sanmiyorum hem zaten istedigini giyer yakistiriyosa kendine kime ne
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #9 |
| Giyiyorsan gösterceksin göstermek istemiyorsan giymiceksin bu kadar basit .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |