![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi Baba Show tv'de yayınlanacakmış. Fragmanı nasıl buldunuz, diziye şans verecek misiniz? 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Sanki izledikte nasıl buldunuz diyo .d .tekme @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
:siritan: 👍 1 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
izleyince yorum yap demek istedi 👍 1 | ||
| |
| | #4 | ||
| Alıntı:
Alıntı:
Zahmet olacak beyfendi Lutfen fragmani izleyip yorum yapar misiniz O kadar link ekledim 3dk mi aldı :d ![]() Busem hanimcim hakli :d 👍 2 | |||
| |
| | #5 |
| içinde anadolu geçiyorsa kesin izlenir, hem de kadınlar tarafından. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| İlgimi çekmedi. Haluk beyi de severim halbuki.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #7 |
| Keşke dijital platforma gelseymiş. Zira TV'lerdeki leş boyuta uzanan sansür ve yasakçı kafa yüzüne, hiç bir şey izlenmez oldu. Yıllardır izlemiyorum. Haluk Bilginer için şans verilir ama bakacağız duruma göre. Bu arada fragmanda da pek bir şey yok . | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |