![]() |
| Sunucu Yetki Dağıtımları ve Görev İstekleri Sunucuların yetkili veya link, katılımcıların ise görev talebinde bulunduğu/bulunacağı konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| merhabalar Webmaster görevi için Sunucu aramaktayım Sunucuda istenilen online süresi (günlük): 3- 4saat Sunucuda yetkilendirmek istediğim departman(lar): Web departmanı Görevlendirilmek üzere Bir sunucuda bulunmak istiyorum. Sunucuda bulunmak için herhangi bir yetki şartım yoktur. Almak istediğim departman bölümü yapabileceklerim konusunda ise görüşmeler doğrultusunda acıklama yapabilirim. Uğraşmak olduğum bölümler ise Forum + Web sitesi + İçerik hazırlama + sosyal medya platformu + Gerektiğinde ihtiyac halinde dj.. Bana iletişim olarak buradan direk olarak mesajlarınız yollamanız gerekli. referans olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] firmaları adı altında bilgilerim mevcuttur 👍 11 Konu Nichts tarafından (18 Aralık 2021 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Gardaşıma her daim kefiliz. Gerektiğinde bizde destek veririz onun için. 👍 2
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
irc.sohbet.city gel görüşelim kardeşim 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| konu günceldir bilginize sunarım 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Pm gönderilmiştir. 👍 2
________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... IRC biter... | |
| |
| | #6 |
| Başarılar diliyorum, aradığınızı bulursunuz umarim. 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| aradiginizi bulursunuz umarim basarilar dilerim 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| Pm gonderilmiştir.. 👍 2
________________ Bakışlarımda Kurnazlık Arama Bulamazsın Kafamdakileri | |
| |
| | #9 |
| 👍 1
________________ Forumdan AyrıLdığımı biLin isterim..Hadi YoLunuz açık oLsun AhaLi.. SaygıyLa kaLınız.. ~IkRa.. | |
| |
| | #10 |
| SevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
inşaAllah huzur ve emek verip bu emeği bilenlere denk gelirsiniz..Aradığınızı buLmaniz ümidi ile..SaygıLar.. 👍 2
________________ Forumdan AyrıLdığımı biLin isterim..Hadi YoLunuz açık oLsun AhaLi.. SaygıyLa kaLınız.. ~IkRa.. | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |