![]() |
| |
| | #1 |
| Şimdi kim can katacak canıma Sarılıp kim yakacak Bitmiyor kavgam kaderle Arami kim yapacak 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Deryada sandal olsam, yüzsem, kıyılarda durulsam Oltamda kalbim bulunsa yanımda sen bulunsan Gözlerin gözlerimi fetheder mi ki mümkün olsa? Özledim ellerini tam bu kışın ortasında 👍 3 | |
| |
| | #3 |
| Ayrılamam hadi kov beni yüreğinden hiçbir yere terk etmem seni zar zor buldum ben aşktan vazgeçmek yok 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Hainlere direndim Pisliklere gülerdim Elinizden su içmem Ruhum tuza batsa da 👍 2
________________ 𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓 ۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰ | |
| |
| | #5 |
| Bahçasında bal gabak Öptüm yâri şaplaadak Senni çok seviyorrum da Komşilara sor da bak sdjk 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Gözüm uykusuzluğa dalar,geceyi yaka yaka. Ömrünü yıllar gelir yutar,dişini sıka sıka :') 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' Konu Razor tarafından (21 Aralık 2021 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #7 |
| Çok güzelsin lanet olsun insan mısın? 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #8 |
| Kar yağar kar üstüne Derdim var dert üstüne Cellat boynumu vursa Yar sevmem yar üstüne 👍 2 | |
| |
| | #9 |
| İçimde bir his var,yok olmak istiyorum bir daha. Dedi içimde ki ses; "Dünyaya iz bırak". Dedim:Tamam duranam yerimde hiç rahat.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #10 |
| Yeniden sevmek çok zor Delirirdin yerimde olsaydın Gece kâbus, göz altı mosmor olmazdı Sen yanımda olsaydın
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |