IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Jön TüRk
  • 1 Gönderen rainbow6

Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2021, 12:39   #1
Standart A101'de büyük zam: 112 ürünün fiyatı yükseldi

Alıntı:
Marketlerdeki ürün fiyatları yine zamlandı. Başta peynir çeşitleri olmak üzere tam 112 ürüne zam geldi.

Gıda fiyatlarındaki artış sürüyor. Günlük market zamlarına bir yenisi daha eklendi.

A101'de çalışan bir market işçisi, aralarında süt ürünlerinin de olduğu 112 ürüne zam geldiğini belirtti.

Özellikle peynir ve yoğurt gibi ürünlerde yapılan ve yüzde 40'a varan zamlar, etiketlere yansıtıldı.

A101'de büyük zam: 112 ürünün fiyatı yükseldi

A101'de büyük zam: 112 ürünün fiyatı yükseldi

++

Yetmez ama evet :). Birileri beton kemirene kadar devam böyle. Allah etiketlerinize zeval vermesin

Alt 14 Aralık 2021, 23:13   #2

Islak mendilleri de var mı bu listede geçen gittim 5tl bandından 10tl'ye çkmış (:

Alt 14 Aralık 2021, 23:19   #3
IRC Vip Üyesi
Seth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hoşgeldin zam sefalar getirdin :siritan:

Popüler Olabilirsin Ama Kalite Başka Birşey..

Alt 14 Aralık 2021, 23:28   #4

Tarım Kredi marketlerde de fiyatlar uçmuş. 5 lt yağ 128 tl.

Devletin sübvanse ettiği markette bile fiyatlar el yakıyorken hala fahiş fiyat, stokçu diye üzerindeki suçu başka yere atmak isteyenlerin üzerlerinden bu milletin ahı inmez inşallah!!.

Alt 14 Aralık 2021, 23:32   #5

Alıntı:
rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarım Kredi marketlerde de fiyatlar uçmuş. 5 lt yağ 128 tl.

Devletin sübvanse ettiği markette bile fiyatlar el yakıyorken hala fahiş fiyat, stokçu diye üzerindeki suçu başka yere atmak isteyenlerin üzerlerinden bu milletin ahı inmez inşallah!!.
Dün Tarım Krediye gittim.Kendi üretim yağları 134 tl idi.
Çıkışta yakındaki X bir markete gittim,piyasadaki bilinen markaların yağları da 134 tl idi.
Şimdi bu Tarım Kredi marketlerinin sayısını arttırmadaki ( Rte talimat vermiş ) mantık nedir?Ne işe yaramış oldu?

👍 1

Alt 14 Aralık 2021, 23:47   #6

Alıntı:
Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün Tarım Krediye gittim.Kendi üretim yağları 134 tl idi.
Çıkışta yakındaki X bir markete gittim,piyasadaki bilinen markaların yağları da 134 tl idi.
Şimdi bu Tarım Kredi marketlerinin sayısını arttırmadaki ( Rte talimat vermiş ) mantık nedir?Ne işe yaramış oldu?
Sen git Sümerbank'ı kapat, Et ve Süt Kurumunu tarumar et, sonra Tarım Kredi diye batan ekonomideki algıyı başka yere çek.

Komik olan daha önce "devlet fabrika, işletme işletmez" diyorlardı. Ne desek boş. 15 yaşındaki berber çırağını koysak, daha mantıklı yönetir :).

Aslında ekonominin ne kadar battığını, bu marketlerden görebiliriz. Düşünsene kendi üretimleri, sübvanse olayı var ama buna rağmen fiyatlar diğer zincir marketler ile aynı hatta daha fazla.

Hatta bazen ürün bulunmuyor. Yine ürün almak için kota var. Aynısını üç harfli marketler yapınca "stokçu hain, fahiş fiyatçılar" diyorlar ama :).

Çıldırmamak elde değil hocam :).

👍 1

Alt 14 Aralık 2021, 23:49   #7

Alıntı:
rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sen git Sümerbank'ı kapat, Et ve Süt Kurumunu tarumar et, sonra Tarım Kredi diye batan ekonomideki algıyı başka yere çek.

Komik olan daha önce "devlet fabrika, işletme işletmez" diyorlardı. Ne desek boş. 15 yaşındaki berber çırağını koysak, daha mantıklı yönetir :).

Aslında ekonominin ne kadar battığını, bu marketlerden görebiliriz. Düşünsene kendi üretimleri, sübvanse olayı var ama buna rağmen fiyatlar diğer zincir marketler ile aynı hatta daha fazla.

Hatta bazen ürün bulunmuyor. Yine ürün almak için kota var. Aynısını üç harfli marketler yapınca "stokçu hain, fahiş fiyatçılar" diyorlar ama :).

Çıldırmamak elde değil hocam :).
Yağ-un gibi bazı ürünlerde Tarım Kredide 2 adet sınırı gördüm.Geçenlerde a101 yaptı diye videoya alıp linç ettiler (:

Alt 15 Aralık 2021, 18:43   #8
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok uygun diye bundan 2 ay önce 1000 e tarım kredi kooperatif marketleri açılacak denildi. Hiç bir icraat yok, herkes tek kişi yaşamıyor onca aile nasıl geçinsin bu fiyatlarla.

Alt 15 Aralık 2021, 18:45   #9
Umut ßir Gökyüzü Ama BENİM Kanatlarım Kırık...
Kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bunlar cinayet sebebi :

Allah'ın dediği olur...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)