![]() |
| | #1 |
| Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenince kendini yerlere atan Serkan Kıyak intihar etti Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşinin pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan ve "Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel, yine affederim" diyen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini asarak intihar etti. Kıyak, son olarak tekrar programa çıkarak Müge Anlı'ya yaptığı böreği ikram etmiş ve eşinden ayrılmaya karar vererek yeni bir hayata başlayacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak günlerdir haber alamadığı eşi için yardım isteyen Serkan Kıyak, gelen telefon bağlantısı ile adeta yıkılarak sinir krizi geçirmişti. Pideciye kaçan eşinin kendisini ve ailesini istemediğini ifade etmesiyle kendini yerlere atan adam, "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" demişti. ![]() EVİNDE KENDİNİ ASTI Yerel yayın yapan Usakgundem.com'un haberine göre 32 yaşındaki Serkan Kıyak, ikamet ettiği Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokağındaki evinde kendini asarak intihar etti. Yetiştirme yurtlarında büyüyen ve 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği eşinden bir yaşında da çocuğu olan Kıyak'ın eşinin kaçması sebebiyle bunalıma girdiği ve yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği öğrenildi. ![]() MÜGE ANLI'YA BÖREK YAPMIŞTI Yayındaki sinir krizinin ardından son olarak tekrar Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıkan Serkan Kıyak, eşinden ayrılmaya karar verdiğini söylemişti. Mutfağa girip börek yapan Kıyak, yaptığı böreği Müge Anlı'ya ikram etmiş ve yeni bir başlangıç yapacağını belirtmişti. ''Alıntı''
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #2 |
| Diyecek söz yok ahiretini yaktı ALLAH affetsin inşallah. 👍 1
________________ Allah'ın dediği olur... | |
| |
| | #3 |
| yaa çok üzüldüm.. 👍 1
________________ ... " üşüdüчsєn ċαnımı чαkαвilirsin " | |
| |
| | #4 |
| Müge Anlı ve Acun Ilıcalı. Ben ikisi arasında fark göremiyorum. Tek dertleri reyting. Kimse çıkıp insanların derdine ortak oluyor, çözüyor demesin. | |
| |
| | #5 |
| ya sbr ya sbr ya sbr 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| Adam beddua ede ede gitti ya O kadar psikolojisi bozulmuş o kadar sabretmiş kadına Üzüldüm çok Allah rahmet eylesin 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Haberin başlığı kadar. İçeriği de çok acı. Allah affetsin... İç geçirip yazık demekten başka ne denir ki bu habere... Merhametsiz insanlar bir an evvel yok olup gitseler keşke... 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Yaa inanmıyorumm ananem çocuğa çok üzülmüştü demişti kesin kendisine bir şey yapar diye.. Çok kötü hissettim şu an hiç değmeyecek insanlar için, değmez ya gerçekten değmez.. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Değmeyecek bi insan için kendi canından vazgeçmesi.. Ne desem bilmiyorum gerçekten çok üzücü. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Ülkemin garibanlarını reyting malzemesi yapan sisteme lanet olsun. Bu adamı Tv'lerde şov malzemesi yapmayıp bir doktora götürseydiniz belki her şey farklı olabilirdi. 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |