IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
9Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2021, 21:06   #1
Cool Pazarcı isyan etti: Az önce bir müşteriye çeyrek lahana sattım

Alıntı:
Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde semt pazarındaki bir sebze satıcısı, "Az önce bir müşteriye çeyrek lahana sattım" diyerek gıda fiyatlarındaki artışa dikkat çekti.

Sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta, '@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kahraman’ isimli bir kullanıcının videosu, çok sayıda kişi tarafından yeniden paylaşıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Videoda, semt pazarındaki bir sebze satıcısı, elindeki çeyrek lahanayı göstererek, "Az önce bir müşteriye çeyrek lahana sattım, yarımın yarısı. Hala ekonomi iyi diyenler varsa at gözlüğünü çıkarıp etrafına baksın. Yazık günah bu millete ya" ifadelerini kullandı.

++

Pazarcı isyan etti: Az önce bir müşteriye çeyrek lahana sattım
👍 1

Alt 09 Aralık 2021, 21:12   #2

ahahahah ceyrek altin gibi lahana allahim ya

No MoRe DramA

Alt 09 Aralık 2021, 21:19   #3
Zerya
Zeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Başlığı okuyunca bir tek benim mi içim cız etti bilmiyorum ama durumun vehametini ortaya koyan bir paylaşım.

👍 1

Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...

Alt 09 Aralık 2021, 21:28   #4

"Salatada kullanacaksa ziyan olmasın diye çeyrek almıştır" diyen kimse çıkmamış demek ki erken geldim.

Alt 09 Aralık 2021, 21:32   #5

Geçenlerde bir arkadaşla yemekteydik.Allah bağışlasın iki çocuğu var.Markete gidiyor manav reyonlarından bir şeyler seçerken bir çocuk babasına ananası göstererek alalım mı baba diyor.Babanın cevabı ''o satılık değilmiş oğlum'' oluyor.Arkadaşım içinin cız ettiğini,kendisinin alıp ikram etmek istediğini ama baba tepki verebilir diye vazgeçtiğini söyledi.

Bu gibi durumlar yaşanıyordu,artarak yaşanmaya devam ediyor.Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun.

👍 6

Alt 09 Aralık 2021, 22:02   #6
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu kadarda abartılmasın bu ne ya duyanda insanlar açlıktan ölüyo zannetcek milletin işi ekmek değil hükümeti tiye almak dalga geçmek bu hükümet döneminde aile olarak 3 tane daire aldık adam gibi çalışanın parası olur millet hazır para peşinde bu kadar da olmaz vallahi

Alt 09 Aralık 2021, 23:21   #7
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Delinin biri kuyuya taş atıyor. Kırk deli çıkarmaya çalışıyor. Adam lahanayla şov yapıyor. Yesem ne olur yemesen ne olur.

Alt 10 Aralık 2021, 05:35   #8

Alıntı:
rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

++

Pazarcı isyan etti: Az önce bir müşteriye çeyrek lahana sattım
Ben ne alaka

Alt 10 Aralık 2021, 06:44   #9
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İnsanların alım gücü düştü napsınlar

Alt 10 Aralık 2021, 12:10   #10
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçenlerde bir arkadaşla yemekteydik.Allah bağışlasın iki çocuğu var.Markete gidiyor manav reyonlarından bir şeyler seçerken bir çocuk babasına ananası göstererek alalım mı baba diyor.Babanın cevabı ''o satılık değilmiş oğlum'' oluyor.Arkadaşım içinin cız ettiğini,kendisinin alıp ikram etmek istediğini ama baba tepki verebilir diye vazgeçtiğini söyledi.

Bu gibi durumlar yaşanıyordu,artarak yaşanmaya devam ediyor.Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun.
Gözlerim doldu

👍 1

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)