![]() |
| | #1 |
| Olması gerektiğinden daha fazla pohpohlanmış yaratık türüdür. İthafen bir şarkıyı buraya bırakalım; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #2 |
| Kimse vazgeçilmez değil bırakın hayaliyle yaşasın..
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Yanlış düşünen insandır. İnsanların annesi, babası, eşi, çocukları, kardeşleri ölüyor ; siz kimsiniz.? 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| kendim olmadan bile yaşarım,yani ölürüm. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 |
| Kuşku ayakta tutar. Güvenilen dağlara pekala kar yağar.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| İlgi manyağı tipler serisi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] un imzası her şeyi açıklıyor,adam geleceği önceden görmüş. 👍 3
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #7 |
| Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım ”Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar. Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur “Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın. En garibi de budur ya “Öldüm” der,yine de “yaşarsın. MEVLANA 👍 3 | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ No MoRe DramA | ||
| |
| | #9 |
| Kendini herkesten üstün görenlerdir | |
| |
| | #10 |
| belki de haklıdır.
________________ its the hope, that kills you. | |