![]() |
| Anketimiz: Aşk filmi sevmeyen erkek/kadın ruhsuz mu olur? | |||
| Olur | | 0 | 0% |
| Olmaz | | 2 | 100.00% |
| Katılımcı sayısı: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aşk filmi sevmeyen erkek/kadın ruhsuz mu olur? -alıntı sorudur- 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Öyleyse ben ruhsuzluğu yazmaya gidiyorum.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #3 |
| Aşk filimleri insanların duygularını canlandırır, aşkı hissettirir. Öyle güzel ve büyülü anlatır ki, film süresince aşka inanır ve aşkı yaşar insan. Mantıkla değil duyguyla izlenilmesi. Bazıları izlemez, kendi duygularını izlettirir .))) | |
| |
| | #4 |
| Çoğu boş beleş film olduğu için geçerli olmayan önerme. Ben sevmem bu tarz filmleri. Birbirinin aynısı senaryolar. Başı sonu belli. Ama şu iki filmi tavsiye ederim. Bu hususta en beğendiğim nadide filmlerden ikisi; Wicker Park (2004) ve Serendipity (2001) İkisi de olaya farklı bakmış ve senaryo, kurgusu ile hayran bıraktıran yapımlardır. 👍 1 | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Bu arada Mulder ile Scully aşk yaşamıyor mu sonraki bölümlerde? (: 👍 1 | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
.10-11.sezonlardan epey yakınlar ama Yavaş yavaş devam et, bitir derim :). (kaçta kaldın ki) 👍 2 | ||
| |
| | #7 |
| Hmm hala 4. sezondayım henüz o ivmeyi akışı yakalayamadım.Ama bir başlayacağım sıra sıra gideceğim (: 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| sığ aşk imajlarından hoşlanmıyor olabilir mesela.
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #9 |
| film zevkiyle ruh hali bence bir birinden alakasız durumlar
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #10 |
| Neden ruhsuz olalım ki | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |