![]() |
| | #1 |
| Mutluluğun yaşla azalması mümkünmü?
________________ nrmn | |
| |
| | #2 |
| Sanmıyorum Mutluluk her zaman içimizde 95 ya da 97 o yaş aralığında bi teyze ile tanışmıştım Her muhabbet edişimizde gülüyordu O gülünce ben de gülüyordum Çocuklar sağ mı dediğimde yine gülmüştü Çok sevimliydi 2 oğlunu kaybetmiş anlatırken dahi gülüyordu Nasılsa ben de öleceğim ki diyordu Allah rahmet eylesin o muhabbetten sonra yakın zamanda vefat etti | |
| |
| | #3 |
| Bence yasla alakasi yok insan kac yasina gelirse gelsin hayatindakilerle etrafindakilerle gulebiliyorsa mutlu olur zaten mesele sadece anin tadini cikarmak ve kiymet bilmek insanlar sahip olduklarinin kiymetini bilmeli bir kitap var hatta iz biraktigin kadar varsin ve bir digeri düstügün yerden kallarsan HAYAT GÜZELDİR DIYE yani kisa ve oz insan kendisine ve etrafina ne kadar gulumserse yeni umutlar yeserir nasil ki filizler agaca döner büyur insan da yaslandikca bazi seyleri daha cok idrak eder diye dusunuyorum mutlu olmaniz dilegiyle 👍 1
________________ AdaLetim Var benim kücücük Dünyamda KOCAMAN | |
| |
| | #4 |
| Ha bu arada bazi seyleri yazmamisim hafizada en cok etkili olam harf "S" harfidir yani karsinizdakine seni seviyorum sana sımsıkı sarilmak istiyorum gibi vurgulu soylenen cumleler hafizada daha cok kaldigindan o.insanda sizinle olan anilar hep canlanirmis birde capalama var tabi bu cumleleri soylerken avuc icine yada enseye yapilan 3 er saniyelik baskilardir bu cok etkili bir yontem mutluluga giden stratejik etkiler ve dokunuslar diyebiliriz...
________________ AdaLetim Var benim kücücük Dünyamda KOCAMAN | |
| |
| | #5 |
| ben yaslandikca daha cok gülüyom:d
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Belki gülemediği için yaşlananlardandır. | |
| |
| | #7 |
| yeter çok gülmüş
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #8 |
| Bilmem gülüş solmamalı bir ömür :)
________________ Allah'ın dediği olur... | |
| |
| | #9 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Yaş ilerledikçe sorumluluklar artar, beklentiler insanları yorar motivasyon azalması vs insanı yorabilir , bu da elbette mutluluğuna yansır
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |