![]() |
| | #1 |
| peer to peer paylaşım üzerine kurulu olan aşmış, sevilesi ve tapılası platformdur. Olmasaydın olmazdık ahaha. | |
| |
| | #2 |
| Neymiş bu. Ben niye ilk kez duydum .d
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| Film, dizi, müzik, oyun, seni, beni ne varsa çata çuta indirebileceğin bir platform i 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Sen nasssssı bi kralsın ya ? Teşekkür ederim baya işime yarar burası. ;d
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
İlk etapta karışık gibi dursa da sonrası yağ gibi akıyor. Yağ derken, amma pahalı ya :p.Nette biraz yaz, çiz, öğrenirsin. Fazla zor değil. Tek olay adam gibi siteleri tutturmak ki, o kısmı soran olursa özel mesajdan şey ederim. | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Tamam ben biraz araştırayım şeaparım. Teşekkürler tekrardan
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | ||
| |
| | #7 |
| Utorrent ve Bittorrent,resmen hayat kurtarıcılar. Bir de U2Downloader var tabii. Tek kötü yanları uzun bir süre kullanınca bant genişliğini kısmasıydı. 170kb/s hız ile 10GB dosya indiriyordum. Yine de iyi ki var.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #8 |
| gözümde canlanır koskoca mazi......
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #9 |
| İndireceğiniz dosyayı indiren toplam kullanıcı sayısı ne kadar fazla ise o kadar hızlı indiriyor diye biliyorum. Çocukken kullanırdık güzeldi. Bu arada limewire'cılara da selam... 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |