![]() |
| | #1 |
| Spoiler vermemek adına bişey yazamıyorum Final sezonunu izlediniz mi? Nasıl buldunuz? | |
| |
| | #2 |
| Şu an izliyorum son bölümdeyim. Bu son sezonun ilk 3 bölümü biraz zorlama olmuş gibi geldi bana ve ben de spoiler vermeyeyim :) 👍 1
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #3 |
| Son bölümlerde sıkılmaya başlamıştım.Bir yerden sonra aynı konular aynı şekilde işlenince tadı kaçtı bence. Ama tabiki muazzam bir yapımdı,tadında kalması iyi oldu. | |
| |
| | #4 |
| Son bölümünü bu gece izleyeceğim .:)
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 Konu Ruyanur tarafından (04 Aralık 2021 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #5 |
| 5 Aralikta cikmiyormuydu 5.Sezon. Tokyo öldü olay bitti zaten.Final yapması gerekirdi.
________________ nrmn | |
| |
| | #6 |
| Final güzeldi merak ettiğim nokta Altınları çalan Berlin'in oğlunun altınları neden geri verdiği ve o kağıtta ne yazdığıdır. İz bırakacak efsane diziler arasına adını yazdırdı. Bize ne finali görmek nasip oldu. Bakalım kaç kere daha böyle güzel diziler izleyebileceğiz. 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #7 |
| Son sezon ite kaka çekilmiş resmen oyuncular bıkmış gibiydi . | |
| |
| | #8 |
| ters köşe beklerdim. çok tahmin edilebilir bi son oldu. spoiler vermemek adına detaylı analiz yapıp işin tadını kaçırmayayım. kuş öldü beybi.
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #9 |
| tokyonun estetiksiz hali geldi bi an gozumun önüne diziden soqudum
________________ | |
| |
| | #10 |
| Profesörün de dediği gibi herşey tam istediğimiz gibi olmadı. Tamda öyle yani, birileri elbet ölecekti ama sonu ya hep ya hiç olsa daha iyi olurdu. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |