![]() |
| | #1 |
| Böyle salak bir prensle de ne bileyim kızı tanıyamıyor ayakkabı giydirerek ariyor düşünsenize ayakkabı hadi başka kızında ayagına uyumlu olaydı neyse konumuz salak erkekler ,salak erkek cekilmez abi net yani ![]() 👍 2
________________ | |
| |
| | #2 |
| ;terlik bide bunu denesinler ;haha 👍 1
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Kimmiş bu Prens merak ettim :d 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | ||
| |
| | #4 |
| Masal bu ya işte... Yine de salak demeyelim :) 👍 2
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #5 |
| 👍 1
________________ | |
| |
| | #6 |
| Bu kız beni hep güldürüyor ;d 👍 2 | |
| |
| | #7 |
| Erkek işte ne beklersin :p;haha 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #8 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] agzini seveyim ahahahah ;b6;b6;b6;b6 attan inip esege binenlere ne diyelim:) 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Masal adı üstünde ;khv
________________ Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |