![]() |
| | #1 |
| Bazı kokular sizi çocukluğunuza kadar götürür. Bir yemeğin belki bir peçetenin ne bileyim bir evin kokusu mesela. | |
| |
| | #2 |
| Para kokusu, rakı kokusu ve kadın kokusunun ruhunuzun derinliklerine sinmesi..
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #3 |
| Koku duygularım kapalı benim algılamakta güçlük çektiğim oluyor yani.
________________ . | |
| |
| | #4 |
| Aynı şey müzik hafızasında da var(artık adı her ne ise ;haha) Bi şarkı veya koku sizi alıp başka bir yere götürebiliyor 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| bende bi kafa var ki koku, tat, hafıza mükemmel anlarım...
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| k-9 olmadığımız sürece sorun yok.
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| David Eaglemanin "Beyin" kitabında kokulardan bahsediyordu ne yaparsak fiziksel mesafeler olmadiğin da yakinen en ufak temas sonrasi farkinda olmadan elin yüze gitmesi burna gidip koklanmasının kişinin karşısıdakini tanıması için yaptığı yada daha önce nerede ne gibi karşilastim hatirlama eylemi bunuda kemosinyallerle beyne ilettiğini konu aliyordu demek ki insanlar da koklasarak anlasiyor zaten konuşarak halledemiyoruz hır güre giriyor bir süre sonra cünku herkes hakli herkes süper 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| tum uyelerimizin gozlerini kapatin foruma giris yapayim hepsi benim geldigimi anlarlar cunku sarimsak kokar her taraf:)))))
________________ | |
| |
| | #9 |
| En güçlü hafıza diye biliyorum | |
| |
| | #10 |
| zihnin en güçlü hafızasıdır bir kokuyu yıllar sonra bile kokladığında ben bunu bir yerden tanıyorum dersin | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |