![]() |
| | #1 | |
| Alıntı:
Hayaldi gerçek oldu ![]() Neyse, sıkıntı yok ama dostlar. Gerekirse kaymak gibi duble yolları yalar, mis gibi beton şehir hastaneleri kemiririz. Ekmekte neymiş. | ||
| |
| | #2 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstanbul'da fırıncıların yeni gündemi yine zam... Ekmeğe zam yapmak için geçtiğimiz ay İstanbul Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası'na başvuran İstanbul'daki fırıncıların talepleri olumlu karşılanılarak, 220 gram ekmeğe 50 kuruş zam yapılmıştı. Bu zam kararıyla da ekmekiğin fiyatı 2.5 lira olmuştu. Yeni zam kararından henüz 1 ay bile geçmeden fırıncılar yine zam talebi ile gündeme geldi. ZAM İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ 50 kilogramlık un çuvalının fiyatının son 2 haftada 200 TL'den 360 TL'ye çıktığını duyuran Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası, İstanbul'daki fırıncıların zam için harekete geçtiğini belirtti. 4 LİRADAN SATIŞ GÜNDEMDE Sendika ayrıca, bazı fırıncıların bugünden itibaren zam kararını beklemeden ekmeği 3-4 liradan satışa sunacağını da duyurdu. ensonhaber 👍 2
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #3 |
| "Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" diyen Fransa nın halktan haberi olmayan yönetim dönemi = biz.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| ben yemiyorum zaten
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| mübarek,kendimiz yapalım yiyelim daha iyi. ki zaten yemiyorum ben ekmek nerdeyse. | |
| |
| | #6 |
| Vatandaşın yediği bir kuru ekmek onada zam üstüne zam geliyor millet aç, aç.. ![]() | |
| |
| | #7 |
| istanbulda bulunan arkadaşları ziyaret ettiğimizde lütfen ekmek istemeyelim onlardan... mümkünse ekmeği yanınımızda götürelim derim...
________________ ..ve bağırdı annem tam kapıdan çıkarken; "Yüreğini ört. İnsanlar soğuk, üşürsün.." | |
| |
| | #8 |
| zam zam zam yazzik ya fakir insanlarimiz ne yicek allahim yardimcilari ol
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 |
| Kursağında ekmek kaldı milletin maaş zamlarından önce herşeye zam getirdiniz. Sağlam küfür hakediyorsunuz cidden | |
| |
| | #10 |
| Bak buraya yazıyorum.. Yakında sivil itaatsizlik başlayacak .^^ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |