![]() |
| |
| | #1 |
| Korku edebiyatının olduğu kadar, edebi dünyanın kralı olan büyük insan. Girişten de anlaşılacağı üzere taptığım bi abimizdir ![]() Esaretin Bedeli, Yeşil Yol gibi efsane filmlerin, 11.22.63, Haven gibi aşmış dizilerin efendisidir. Mahşer gibi iyi ve kötünün çatışmasını anlatan aşmış bir eseri yazmış, Ruhlar Dükkanı gibi insan psikolojisinin ve arzularının ne denli manyak sonuçlar doğuracağını harika şekilde kaleme almış abimizdir. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| döndüğü zaman @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
in yeşillendireceğini düşündüğüm başlık. 👍 1
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
daddy's home. detaylı yeşillendireceğim. favorilerimdendir. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | ||
| |
| | #4 |
| "O" kitabi ile tanıdığım yazar. Lise 1 deydim o zaman, hiç korku tarzında kitap okumamıştım arkadaşım oku demişti. Rüyalarima girdiğini hatirliyorum, hala detay detay hatirladiğim, korkuyu iliklerimde hissettiğim bi kitapti. Bi de kara kule ve tabi esaretin bedeli benim için çok anlamlıdır.. Kitaplari, fimleri ve dizileriyle gönüllere taht kurmuştur 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Abi çok iyi ya dedirtendir bana Mahşer gibi bir eseri var daha ne olsun zekasına hayranım. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| iyi bir yazardır fakat popüler kültürle yetinenlerin ilahı olmaktan öteye gidememiştir.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |