IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
4Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen rainbow6
  • 1 Gönderen Tonyukuk
  • 1 Gönderen rainbow6
  • 1 Gönderen Tonyukuk

Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2021, 17:14   #1
Talking Tarım Kredi market ile Migros ayçiçek yağı fiyatı neredeyse aynı çıktı

Alıntı:
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde fiyatların market zincirlerine göre daha ucuz olduğu iddia edilmişti. Tarım Kredi market ile Migros ayçiçek yağı fiyatının hemen hemen aynı olduğu ortaya çıktı.

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri geçtiğimiz ekim ayında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ziyaret etmişti. Sadece atıştırmalık alan Erdoğan, 1.002 lira ödediği ve fiyatlarını “gayet uygun” bulduğu Tarım Kredi Kooperatifi mağazaları tartışma konusu olmuştu. Son olarak ayçiçek yağı ve şeker satışlarının sınırlandırıldığı Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde yine fiyatlarıyla gündeme geldi.

TARIM KREDİ MARKETTE AYÇİÇEK YAĞI FİYATI PİYASAYLA AYNI
Zincir marketler, fahiş fiyat soruşturması kapsamında büyük cezalar yemişti. Piyasadaki diğer marketlere göre uygun fiyatlı olduğu iddia edilen Tarım Kredi Kooperatifi marketlere ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Migros'taki ayçiçek yağı fiyatı ile Kooperatif'teki ayçiçek yağı fiyatları arasındaki farkın sadece 55 Kuruş olması dikkatlerden kaçmadı. Migros'taki 2 Litrelik ayçiçek yağı 37 Lira 50 Kuruş'tan satılırken, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 2 Litrelik ayçiçek yağı 36 Lira 95 Kuruş'tan satışa sunuldu.

Tarım Kredi market ile Migros ayçiçek yağı fiyatı neredeyse aynı çıktı

Tarım Kredi market ile Migros ayçiçek yağı fiyatı neredeyse aynı çıktı
++

Marketler fahiş fiyata satıyor, fırsatçılık yapıyor diyorlardı ama tabiri caizse kendi marketlerinde de fiyatlar aynı. üstelik Tarım kredi marketleri sübvanse edilmesine rağmen fiyatlar kafa kafaya.

Bu durumda ya Tarım Kredi marketleri fahiş fiyata satıyor ya da zincir marketler zararına satıyor :).

Alt 19 Kasım 2021, 17:17   #2
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Migros'u seviyorum ne yalan söyleyeyim adamlar kapıya kadar getiriyolar ücretsiz şekilde, ağır şeyler taşımak zorunda kalmıyoruz, sebze meyve alsak çürüğünü koymuyorlar vs.
Fiyat farkı çok bariz aralıklı olsa belki tarım krediyi seçerim ama bu fiyatlandırma düzeyinde seçimim migros olur.

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 19 Kasım 2021, 17:23   #3

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Migros'u seviyorum ne yalan söyleyeyim adamlar kapıya kadar getiriyolar ücretsiz şekilde, ağır şeyler taşımak zorunda kalmıyoruz, sebze meyve alsak çürüğünü koymuyorlar vs.
Fiyat farkı çok bariz aralıklı olsa belki tarım krediyi seçerim ama bu fiyatlandırma düzeyinde seçimim migros olur.
Kafası biraz çalışan insan Migros'u takip eder. Mesela 3 harfli marketlerin çöp ürünlerini alıp ortalama 150 vermek yerine, Migros'un sarı etiketi, kampanyaları, ne bileyim şunu alırsan böyle olur olaylarını takip eder, 170 veririm ama en azından kaliteli bir şeyler alırım :).

Hatta kimi zaman bu kampanyalar ile, markalı ürünleri, 3 harfli marketlerin çöp ürünlerine göre daha ucuza alınabiliyor.

👍 1

Alt 19 Kasım 2021, 17:31   #4

Tarım Kredi'den 18 litrelik yağı benden önce 275'e, sonra ben 300'e aldım, benden sonra da 340 TL olmuş.

👍 1

Alt 19 Kasım 2021, 19:18   #5
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Mukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarım Kredi'den 18 litrelik yağı benden önce 275'e, sonra ben 300'e aldım, benden sonra da 340 TL olmuş.
Böyle varya şiir gibi akmışsın

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Alt 19 Kasım 2021, 19:22   #6

Alıntı:
Mukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

👍 1

Alt 19 Kasım 2021, 19:27   #7

sordum sarı çiçeğe senin olayın ne

Too glam to give a damn

Alt 19 Kasım 2021, 19:47   #8

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle varya şiir gibi akmışsın
Zamlar akıyor zamlar

👍 1

Alt 19 Kasım 2021, 20:16   #9
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akşam yatıyoruz, sabah kalkıyoruz zam. Yani marketlerin hepsi aynı hiç biri bir birinden aşağı kalır yanı yok. Biran evvel biri dur dese.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)