![]() |
| | #1 |
| 1 yıl önce 0.0132 tl olan Somali Şilini, an itibari ile 0.0184 tl. Somali şilini karşısında bile Türk Lirası değer kaybediyor. Sanırsam T.C. tarihinin değil en büyük krizi, en büyük buhranı ile karşı karşıyayız. Anlaşılan bizi kıskanan Somali de, bize karşı ekonomik saldırı falan yapmış :). | |
| |
| | #2 |
| Avrupa dan sonra Somali de bizi kıskanmis Sıra kimde acaba Krizin dibine vurduk ekmek bandirarak krizi yiyor halkım. | |
| |
| | #3 |
daha çok büyük bedeller ödeyeceğiz gibi görünüyor. şu an iktidardan çekilseler bile, toparlanmak belki bir 30 sene. en üzüldüğüm nokta, hala rant peşinde koşan politikacıların ve siyaset adamlarının bir türlü devlet adamlığına geçiş yapmamaları. çıkarları hep şahsi, oysa çıkarlar Türkiye adına olmalı iken.
| | #4 |
| İnanmayın bunlara. Algı yapıyorlar. :P | |
| |
| | #5 |
| paritefobisi var bende.
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #6 |
| Daha yüksek kupürlü banknot basma ihtiyacı hissedebilirler artık. En yüksek paramız olan 200 TL pula dönüştü. Pazara çıksan tomarla para ödüyorsun. 100 ve 50 lira değersiz kağıt parçaları oldu. | |
| |
| | #7 |
| O tarihi cümle ilerleyen zamanda bugünleri anlatmak için kullanılacak mı acaba… (bkz : halk yüksek vergiler altında eziliyordu) | |
| |
| | #8 |
| Hayaller Paris hayatlar Somali Konum Türkiye
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #9 |
| Önüne gelen ekonomist anasını satayım.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |