![]() |
| | #1 |
| Bugün bi iş görüşmesinde başıma gelen şey. Adam ciddi ciddi bunları dedi. Beni şöyle gördü sanırsam :biggrin: ; ![]() Böyle teklifler sunuluyor ve sonra birileri hayır deyince, utanmadan birileri çıkıp "üşş beyenmiler diyor. Valla delirmemek el de değil. Yanlış anlaşılmasın ama o kadar kariyeri boşa mı yaptık, üniversite boşa mı okuduk. Tamam ulan işe ihtiyacım var ama bu ne arkadaş. Ve maalesef ülkenin belki de en az yüzde 10-15'i bu koşullarda çalışıyor. Valla hala sinirliyim. (arkadaş önermişti. bir de arkadaşa şunu demiş "ya pek gözüm tutmadı. pek işi beğenmedi bla bla" demiş. ahahaha. cürrete bak arkadaş ya :biggrin: ) 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| belkisi yok, eksiği yok, fazlası var..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Konuyu okurken kahkaha attim, ne derler trajikomik
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Haahahahah
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Ülkemin trajikomik gerçeği.
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #6 |
Korkutuyor beni bu durum.
________________ “çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.” - Sanalı bıraktım arkadaşlar, Allah'a emanet olsun. Hoşçakalın. | |
| |
| | #7 |
| 2002'den önce iş yoktu ülkede,iş beğenmiyorsunuz. Vatan hainleri sizi .. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |