![]() |
| | #1 |
| Sonra o çok sevdiğini söyleyen insan sana geldiği gibi başkasına da gidiyor. Hiç gitmem deyişi geliyor aklına. Gülüşü. Sevişi.. 'Madem gidecektin seviyormuş gibi yapmasaydın ulan' diyemiyorsun. Eksiliyor herşey zamanla. Giden dönmüyor. Gelen sevmiyor. Unutuluyor bazı şeyler. Nelere gülerdi ? derken gülüşünü bile unuttuğunu fark ediyorsun. Peki bakışı ? Sesi ? 'Terk edenin sesi unutulur ilkin' lafı geliyor aklına. Terk edenin sesi unutulur ilkin.. Zihnini zorlasan da sesini unutmuş olduğunu fark ediyorsun. En acısı da bu oluyor.. Dedim ya herşey eksiliyor zamanla. Unutmak değil başka bir şey bu. Bakmaya doyamadığın fotoğrafını , silmeye kıyamadığın mesajını da siliyorsun en sonunda. 👍 1
________________ Tanrı erkeği çok, “adamı” az yarattı. Gelmiş bana diyor beni anlamiyorsun... ben koskoca şakıro yu anlamışım senimi anlamayacam kurrekereeee.....)))) | |
| |
| | #2 |
| yüreğine sağlık, rahmetlinin en sevdiğim şarkısıyla paylaşmışsın.. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Kalbim yaralıııı, gönlüm yaralıııı En güzel yarınlarla sen açtın aramı.. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Kalbim yaralı... Paylaşım için teşekkür ederim. 👍 1
________________ В камине в шесть утра фотография твоя Горят воспоминания о тебе У камина в шесть утра разбитая душа И все твои обещания пустота В камине в шесть утра. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |