![]() |
| | #1 |
| SENDE KALDI YUREGIM Eksik geldim yanına, ve eksik gidiyorum Doldurdum bos olan kalbimi sevginle Ve doydum kanaatinle diyorum Üşümüyorum artık, isindim senin teninleGiderken tam değilim bir şeyler eksik Giderken kalbimi sana bıraktım Artık hissedemem, içimde buruk Verdiğin tebessümü burada bıraktımHuzur arıyordum, buldum da sende Az değil pek mutlu oldum sayende İnan ben almadım, bilmem desende Huzuru almadım burada bıraktımPaylaştıkça arttı kalp atışlarım Asırlıktı bitti, çatık kaslarım Akmaya başladı gözüm yaşlarım Silmeye mendili sende bıraktımBu ne iksir imiş zehirden acı İçtikçe arttırır yürekte sancı İstemem, ayrılık, ise ilacı İçmeye suyumu sende bıraktımYoklarım, gözlerim yerli yerinde Yüreğim atıyor kan bedenimde Oysa karanlıklar dört bir yönümde Görmeye ışığı sende bıraktımDuymuyor görmüyom, ölüyüm sanki Yiyiyor, içiyor, doymuyom sanki Bilemem nedendir bu hal bendeki Hayatin adını sende bıraktımAman Allah im, sen misin tüm eksiklerim Işığım, huzurum tüm dileklerim Ya seninle kaldı tüm eksiklerim Yada ben kendimi sende bıraktımGaliba anladım neler dönmekte Hayat iki hece, birisi sende Ya yanımda yoksan ya sevmeyince Bizi biz yapanı yerde bıraktıkBilirim umut az sevgimiz çok ama Olmasak da birimiz yaşarız sanma İşte şahit olsun askıma sema Biz birbirimizi Hakka (Allah) bıraktıkBen yokken gözlerin bakar mi el’e Ellerin varır mı bir başka ele Olurum bilirsin olursa böyle Bütün korkuları ben aldım amma Bütün güvenimi sana bıraktım Zeki Dengiz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |