IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Lyra

Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2021, 20:01   #1
Standart BIST 100 endeksi, tarihinde ilk kez 1.600 puanın üzerine çıktı.

BIST 100 endeksi, tarihinde ilk kez 1.600 puanın üzerine çıktı.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,58 değer kazanarak günü 1.608,54 puandan tamamlarken, tarihinde ilk defa 1.600 puanın üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi ve 1.609,07 puanla da rekor seviyeyi gördü.

BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 24,94 puan artarken, toplam işlem hacmi 25,6 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Bankacılık endeksi yüzde 1,03 ve holding endeksi yüzde 1,82 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 3,48 ile metal ana sanayi, en çok gerileyen ise yüzde 0,35 ile spor oldu.

TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK KAPANIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Geçen haftayı rekorlarla tamamlayan BIST 100 endeksi, yeni haftanın ilk işlem gününde de yükseliş eğilimini sürdürdü. BIST 100 endeksi, yüzde 1,58 değer kazanarak günü 1.608,54 puandan tamamlarken, tarihinde ilk defa 1.600 puanın üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi ve 1.609,07 puanla da rekor seviyeyi gördü.

Analistler, yarın ABD Merkez Bankası Başkanı (Fed) Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde'ın açıklamalarının piyasaların odak noktasında olacağını belirtti.

Yarın veri gündeminin yurt içinde sakin olduğunu, yurt dışında ise ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Almanya'da ZEW endeksleri ve dış ticaret rakamlarının öne çıkacağını aktaran analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 1.620 seviyesinin direnç, 1.540 puanın destek konumunda bulunduğunu kaydetti.

Alıntı.

Alt 08 Kasım 2021, 20:03   #2
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben niye anlamıyorum ya bundan off

Alt 08 Kasım 2021, 20:46   #3
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben niye anlamıyorum ya bundan off
+1 :/

👍 1

"schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d"

Alt 09 Kasım 2021, 09:04   #4
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yabanci sayisi yok denecek kadar azaldi, bundan sonra daha fazla rekor haberi okuyabiliriz. Ayrica suan tam hisse alim donemi, bilancosu saglam sirketleri satin alabilirsiniz.

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

BIST 100 endeksi, tarihinde ilk kez 1.600 puanın üzerine çıktı.
28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)