![]() |
| | #1 |
| Tarkan'ı özlemiş olanların merakla beklediği ve çıktığı andan itibaren hüsran yaşatan reklamdır. Trendyol bu bütçeyi nereden buluyor diye şaşıranların, Tarkan'ın 5 saniye gözükmesiyle içlerine su serpilmiş de olabilir fakat şöyle bir durum var ki sanırım reklamların devamı da var. 5'er saniyeden 1 dakikaya tamamlayabilirler, bu kadar insan yıllardır boşuna link kaydırmıyor dimi Trendyol? 👍 1
| | #2 |
| Reklamı izlemedim ama Trendyol'un tüm rakiplerini geride bıraktığını düşünüyorum. | |
| |
| | #3 |
| Trendyol reklamları artık reklam sayılmamalı bence. Artık hayatımızın bir parçası, bizden bir şey gibi. Görmediğimde yoksunluk sendromuna giriyorum. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #4 |
| İlk siparişine 30 TL indirim! Trendyol Hızlı Marketle siparişini takip etmek de çok kolay sesi yankılanıyor mu?
| | #5 | |
| Alıntı:
sağol, cümleyi tam hatırlayamamıştım. yine kazındı beynime. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | ||
| |
| | #6 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben kargocuya takıldım.Adam kemersiz araç kullanıyor hem de göbek atıyor trafikte.Biraz duyarlı olunur yahu (: | |
| |
| | #7 |
| çiçek gibi tazecik kıymetli bir tanecik 👍 1
________________ NO RESPECT F**K PEACE. | |
| |
| | #8 |
| ben beğendim, çağa göre güzel reklam olmuş. Tabi ki daha iyisi de olabilirdi.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| hic hosuma gitmedi
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #10 |
| Trendyolun net deger 10milyar dolari aşıyor. Tarkanı çıkaracak bütçeyi nerden buldular derken :siritan:
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |