![]() |
| Yeni Sunucular Yeni açılan veya tekrar aktif edilen sunucuların tanıtımlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - - SohbetAlemi.Net #IRCd Netwok - - IRC \ Web \ Mobil Sohbet Odaları - - Tüm dostlarımızı ve misafirlerimizi bekliyoruz. - - ----------------------------------------------------------------------------- - Server: irc.sohbetalemi.net - Port: 6667 - SSL: Required - ----------------------------------------------------------------------------- - ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ![]() ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - ©Sunucu Owner : ExCaLuBuR & ArAnAnAdAm - - ©SuperAdmin : ZeyNa - - ©Services Admin : Saruhan - ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - - Sunucumuzda görev almak isteyen arkadaşlar yukarıdaki kişiler ile irtibata geçebilir. - ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sohbet Odalarımız ; uzun bir aradan sonra yeniden aktif hale getirilmiştir. Sizlerin de ziyaretleri , katkıları ile uzun soluklu yeni bir yola çıkmış bulunmaktayız. RadyoTR.Net site adresini de bünyemize katarak radyo sohbet sitemizi de aktif hale getirmiş bulunmaktayız. Sohbet Sunucu içerisinde bilinen tüm alanlara yetkili olarak ekip içerisinde yer alacak arkadaşlar aramaktayız. Görevli olmak isteyecek arkadaşlarımızdan, "Saygı çerçevesinde hareket etmesini ve hiyerarşi düzenine göre ekip çalışmasına yatkınlık göstermesinin haricinde bir beklentimiz bulunmamaktadır. 👍 6
________________ 🔥 Yaz Konus Sohbet’et! ✦ 💬 IRC Chat Sohbet ✦ 📱 Mobile Sohbet ✦ 🎧 Canlı Radyo ✦ ⚙️ mIRC Sohbet ✦ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| hayirli ugurlu olsun basarilar dilerim 👍 3
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Hayırlı olsun dostum, başarılar dilerim 👍 3
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #4 |
| Hayırlı uğurlu olsun bizee 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Hayırlı olsun güzel arkadaşlarım benim ![]() Her daim yanınızdayım 👍 3
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| hayirli olsun basarilar dilerim bol userli gunler insallah 👍 2
________________ | |
| |
| | #7 |
| hayirli olsun basarilar dilerim 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #8 |
| Hayırlı uğurlu olsun başkan Allah utandırmasın inşallah 👍 1
________________ PORTFÖY: SiberTR.Net | Flort.Net | Webhane.Net | ArkadasTR.Com | |
| |
| | #9 |
| Hayırlı Olsun,Başarılar Diliyorum. 👍 1
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #10 |
| Hayırlı olsun başarılar diliyorum 👍 1 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |