![]() |
| | #1 |
| türkçe rap'in taçsız kralı dedikleridir kendisi 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Başka bir kafa.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #3 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzerinde gözüm ürkme mükemmele sür üzülme.
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #4 |
| çöp ergen kızların sefgilisi 👍 1
________________ | |
| |
| | #5 |
| Depresif orta kulak iltihabı bulunan topluluğun ünlü ettiği bir çöp kovası. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Sözleri cubbeliye ait fenomen şarkı bile bundan güzel.. | |
| |
| | #7 |
| Yazık..Rap dinlemeyin siz olur mu ;d Şehinşah(Şahların şah'ı) Türkiye için demiyorum,dünya standartları arasında "Kunteper"adlı parçada 11 kere flow ve 11 kere Rhyme değiştirmiştir,tabii ne olduğunu bilemeyenler için.; Flow (Akışkanlık) yani 11 kez ses teli ve beat değiştirmiştir. Rhyme(Kafiye)12 kez ise ard arda sarmal, didaktik tarzı kafiyeler ile bunu başarmıştır. Bunların hepsini ise gülerek ve eğlenceli bir şekilde okumuştur. Bilip bilmeden yargılamayın demek istedim kısacası.Freestyle birinciliğini ve diğer başarıları saymayalım tabii ki.Sago dinleyerek eski manitaları yad edebilirsiniz şimdi :) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #8 |
| arabeskrap mecrası ünlüsü .^^ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |