![]() |
| | #1 |
| Forum icinde en keyif aldıgım bölümlerden biri | |
| |
| | #2 |
| Forum oyunlarında alınganlık yapanlar var. | |
| |
| | #3 |
| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun bölümüne hiç birşey yazdığını görünce oyunu terkettigim bölüm.. Amaçsızca. 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
| ||
| |
| | #5 |
| icindeki sozu soyle tabiki
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| içinden geçeni söyle ve karalama defteri dışında boş muhabbet.
________________ NO RESPECT F**K PEACE. | |
| |
| | #7 |
| Evet evet cevap ama kuzenim yazmış gibi bir cevap bana göre.. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #8 |
| Forum oyunlarında çok güzel oyunlar var aslında ama nedense aynı oyunlar dönüp duruyor ; bazen şey diyesim geliyo öf yine mi birilerine çay, kahve, börek, çörek ısmarlamaca bi de beşer beşer böyle de bonkörüz d; Bi insan bi insanı seviyo mu sevmiyo mu ayrıldılar mi aşıklar mi ne bileyim her şeyi çözersiniz o yüzden takip ediyorum bazen ben jxxjsh
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Ben buraya ilk geldiğimde bildiğiniz oyun arıyordum burada :d
________________ | |
| |
| | #10 |
bu konuda çok seciciyim. içimden geçeni ve düşündüklerimi söylediğim oyun başlıklarını sıkca kullanırım. diğer oyunlarda pek fazla görülmem. hem sarmadığı için hem amaçsız bulduğum için olabilir. gelsin kim gelsin, üsttekine kim yakışır, üsttekine renk gönder ya da üsttekine meslek bul ve daha biçok sayamadığım oyun türevlerini çok ergen zamanlarımda oynamıstım, simdi sarmıyor. oralarda vakit geçirenleri de garipsemiyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen. 👍 2
| |