![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| iste gidiyorum bir sey demeden arkama bakmadan sikayet etmedennnn
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Veda ediyorum sevgilim sana Ruhumda yaşayan büyük aşkına | |
| |
| | #4 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #5 |
| Elbette Kazım KOYUNCU.. İşte gidiyorum.. Bir şey demeden, arkamı dönmeden şikayet etmeden.. Hiç bir şey almadan bir şey vermeden, yol ayrılık görmeden gidiyorum..
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Ah bir bilsen, sevdiğim Bu sana son mektubum İster at, ister oku Ben yine sana mecburum..
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şaka şaka. Alttaki tabi ki. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Sebebi kendimde aradim ödüğün duvarlarin dibindeyim"
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #10 |
| Yeşim Salkım- Ayna Uzaklardan geri döndüm Meğer mümkün değilmiş Kolay kolay ölmek Yaşamak dediğin böyle bir şey demek Aynada aşık bir kadın var Bitmedi hayat Henüz vakit var Sustu bütün sesler Bu akşam ben kendimi dinledim Sanki artık her şey yolunda Geçmişle vedalaştım sonunda Geçti bütün hırsım Bütün kinim, herkesi affettim Kimseye kızmıyorum artık Suçlu aramaktan vazgeçtim Kimseye cevabı olmayan sorular sormuyorum Biraz kırgınım ama olsun daha güçlüyüm artık Galiba büyüyorum Sabahları gülerek uyanmıyorum ama Hiç olmazsa ağlamıyorum da İstemiyorum artık çok fazla şey bilmek Yaşamak dediğin böyle bir şey demek
________________ ![]() | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |