IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Stolichnaya

Seçenekler Stil
Alt 26 Ekim 2021, 15:41   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Scooter süren kadın otobüsün altına savrularak metrelerce sürüklendi

Ümraniye'de elektrikli scooter ile yolculuk eden genç kadın, aracını park eden sürücünün dikkatsizce açtığı kapıya çarparak yola savruldu. Bu esnada yolda ilerleyen İETT otobüsünün altında kalan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Korku dolu anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde saat 08.50 sıralarında iddiaya göre elektrikli scooterla yolda hareket halinde olan İlknur Akkaya, yol kenarında park eden ticari araç sürücüsünün kapıyı dikkatsizce ve bir anda açmasıyla kapıya çarptı.
OTOBÜSÜN ALTINA GİRDİ

Kapıya çarparak savrulan genç kadın Akkaya, yolda seyir halinde olan İETT otobüsünün altına girdi. Yaşanan olayı gören çevredeki vatandaşlar kadının yardımına koşup durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese gelen polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse İETT otobüsünün altında kalarak ağır yaralanan genç kadını hastaneye kaldırdı.

O ANLAR KAMERADA

Kadının İETT otobüsü altında kalarak ağır yaralandığı kaza kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde, elektrikli scooter ile ilerleyen kadın, ticari araç sürücüsünün kapıyı bir anda açmasıyla kapıya çarpıp yola savrularak İETT otobüsü altında kalıyor.
"METRELERCE SÜRÜKLENDİ"

Kazayı gören Atilla Topçu, "Sabah saatlerinde ofisimde oturuyordum. Büyük bir ses duydum. Dışarı fırladım. Otobüsün altında kalan scooter kullanıcısı bir kadının yerde yattığını gördüm. Orta yaşlarda bir kadındı. Duyduğumuza göre sol tarafta park eden araç sürücüsü kapısını açınca scooter kullanan kadın çarpmış ve yola savrulmuş. Otobüste üzerinden geçmiş. Yaklaşık 6 metre sürüklenmiş. Zaten yerde kanlar içerisinde yatıyordu. Ambulans geldi, yaralıyı hastaneye kaldırdı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

''Alıntı''
👍 1

Alt 26 Ekim 2021, 16:20   #2
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Trafiğe çıkmak ölümle dans etmeye benziyor.

Alt 26 Ekim 2021, 20:00   #3
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok tehlikeli bunlarda ya

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Alt 26 Ekim 2021, 20:01   #4
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Off çok kötü

Alt 26 Ekim 2021, 20:04   #5
yok saymak çok zarif bir intikamdır.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adamın o yere park etmemesi lazım aslında.
tamamen park yeri sorunlarından olmasından kaynaklı.
ticari araç çünkü o araç.yazik kadına mekanı cennet olsun.
geride kalanlara sabır ve dirayet diliyorum.

**

Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık.

**

Alt 26 Ekim 2021, 22:55   #6
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İstanbul'da araçla binlerce kaza yapılırken yani kadın başına ne cesarettir trafikte Scooter kullanmak.

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

Scooter süren kadın otobüsün altına savrularak metrelerce sürüklendi
28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)