![]() |
| | #1 |
| Forum siteleriniz de kullanabileceğiniz rank setini sizlerle paylaşmak istiyorum. Ücretsiz İndirmak İçin Linke Tıklayın > [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Öyle ya insan çare olmazdı. | |
| |
| | #2 |
| Emeğine sağlık Linux gayet güzeller
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| emeginize saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Emeğinize sağlık, hoş duruyorlar | |
| |
| | #5 | |
| Çok teşekkür ediyorum. Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum. 👍 1
________________ Öyle ya insan çare olmazdı. | ||
| |
| | #6 |
| Emeğine sağlık, güzeller. Gamer çok tatlı geldi..
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Çok teşekkür ederim.
________________ Öyle ya insan çare olmazdı. | |
| |
| | #8 |
| Yöneti güzelmiş tek taşa benziyor hkhkgjgj eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #9 |
| Emeğine sağlık, güzel olmuş.
________________ В камине в шесть утра фотография твоя Горят воспоминания о тебе У камина в шесть утра разбитая душа И все твои обещания пустота В камине в шесть утра. | |
| |
| | #10 |
| Fena değil ama köşeler modernize edilebilir. İconlar güzel, renkler bieaz daha koyulaştırılabilir. Bilinen Özel Üye renginin dışına çıkılması marjinal olmuş ama moderatör ile karıştırılabilir. Puan 10/7. Geliştirilebilir. "Sen yap aynısını göreyim." Derseniz, yapamam. ;ddd Başarılar. 👍 1
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |