![]() |
| | #1 |
| bayi toplantısı, ibrahim büyükak'ın yazdığı bedran güzel'in yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini ibrahim büyükak, doğu demirkol ve onur buldu'nun paylaştığı komedi tarzında ve 115 dakika süren türk sinema filmi. 21 şubat 2020'de vizyona giren film zor dönemlerden geçen anadolu çocukları namık, sadık ve adem'in bir bayi toplantısında yollarının kesişmesiyle başlar. filmin kadrosunda ayrıca büşra pekin, safa sarı, deniz hamzaoğlu, çağla demir, rıza akın, hakan salınmış, sacide taşaner, zeyno eracar, müfit kayacan, tuğçe karabayır ve gamze karaduman gibi isimler de bulunuyor. bayi toplantısı'nın ımdb puanı şu an 10 üzerinden 4,6. benim görüşüm filmin güldürdüğü ve vakit kaybı olmadığı yönünde. yine de çok başarılı bir film olduğunu söyleyemem ama izlenmeye değer diye düşünüyorum. | |
| |
| | #2 |
| 20 yıla yakın bir film var,ülkede ilk ve tek,bir tane hocanın üste çıkma filmi..ehe şaka şaka tamam. Şafak Sezer'in içerdiği tüm filmler ve Tolga Çevik'in serüvenleri diyorum.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #3 |
| Ted ve Ted 2.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #4 |
| Jim cery filimleri :)
________________ | |
| |
| | #5 |
| Layer layer..Komikti...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Felekten bir gece serisi
________________ Başkalarını çözmeye çalıştıkça, kendimi düğümlemişim haberim yok. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |