![]() |
| | #1 |
| Baktım kimse benim üye günlüğü konumu açmıyor. Ben de dedim ki neden kendim açmıyorum ;d ve kendi üye günlüğünü kendi açan birisi olarak da tarihe geçtim. Lyra yı severiz ya biriciktir o bebeğim benim fkdjsfjshs. 👍 12
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #2 |
| beni çok güldürüyorsun Lyra allah seni kızzzzz ahahaha. 👍 3
| |
| | #3 |
| abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Yani sen şimdi sen yani sen şimdi benim hakkımda böyle mi düşünüyorsun şimdi sen yani ? 👍 3
| |
| | #5 |
| Kendisi çok harika birisi. :) 👍 1
________________ В камине в шесть утра фотография твоя Горят воспоминания о тебе У камина в шесть утра разбитая душа И все твои обещания пустота В камине в шесть утра. | |
| |
| | #6 |
| Adam haklı. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok 👍 1
| |
| | #7 |
| Bu konuda başka biri de var bebeyim. Ben nasıl bu detayı unuttum ya şapşal Lare. Daha sonra konuya hortlarım. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #8 |
| Lyra Anlatacak Kelime Yoktur Kelimeler Lyra Yanında Anlamsız olur :d 👍 1
________________ Aşk bir güneşe benzer. | |
| |
| | #9 |
| O bir teyzesinin kuzusu 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Bu konuyu ben açmalıydım ya kendime ceza vericem ![]() Burda seni öveceğimi sanıyorsan yanılıyorsun kaktüsüm sonuçta seni övüp rakiplerimi çoğaltamam jkjkhmvmbm Açkımm ya çok seviyorum seni aşırı öyle böyle değil mesela biz bebik olsak ben en sevdiğim oyuncağımı sana verirdim sen de bana oje koleksiyonunu gösterirdin hkhkgjgj yaaa bebik misin yoksa sennn 👍 1 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |