![]() |
| Anketimiz: Radyo da Yayın Yapan yayıncının Sevgilisine veya kişiye özel yayın yapması hoşmu ? | |||
| evet hoş | | 0 | 0% |
| hayır hoş değil | | 3 | 100.00% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Radyo da Yayın Yapan yayıncının Sevgilisine veya kişiye özel yayın yapması hoşmu ?
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | |
| |
| | #2 |
| Birkac defa denk geldim . İnsanları pek görmeyip iki sevgili birine konuk oluyor şiirler iltifatlar Evcilik mi oynuyoruz :d | |
| |
| | #3 |
| allah başka dert keder vermesin.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #4 |
| ahahah sanal camiasinda normal diyelim ))
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| İnce ruhlu olup birgün birşeyler yapmak veya paylaşmak istemesi hoş olabilir neden olmasın. İnsanların zevkleri veya heveslerini kimse sorgulayamaz yada yadirgayamaz bana göre | |
| |
| | #6 |
| Hoş olabilir bence. Doğum günümde bana yapılan yayın çok güzeldi mesela unutamayacağım kadar hoş bir anı olarak kaldı. Az ağlatmadılar sağ olsunlar. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| Profesyonel ce değildir....Bir iki parça hediye edebilir özel yayın yapacaksa ozaman kimse dinlemesin:)
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| Kimin gözünden baksam acaba)))))
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #9 |
| Hos degil
________________ | |
| |
| | #10 |
| Deil
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |