![]() |
| | #1 |
| kibarca gel beni gör, hadi yaptıklarımı beğen, aslında süper bir insanım deme platformu. bir güzel güzel paylaşım yapmak, eş dost sohbeti yapmak varken yine çığırından çıktı. çok güzel ticaret yapılıyor ama. kadın girişimciler için biçilmiş kaftan. o kısmını hakikaten beğeniyorum. dükkan kiralama, masraf, stopaj yok. güzel güzel evinden çalışabiliyor, paranı kazanabiliyorsun. facebook’la birleşmesine hiiiç şaşırmadığımız ınstagram, teşhir manyaklarını içinde barındırmakla beraber insan ilişkilerinde eksik olan pek çok bağlantıyı da kolayca sağlayabiliyor. ve insanların % 80 i Instagram a bir gün bakmadan gün geçiremiyormuş bu şey değil mi bne, :) | |
| |
| | #2 |
| Twittercıları görelim :) 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| makro lenslerle doğa harikalarını fotoğraflayıp paylaşıyorum 15 like geliyor, sabah içtiği kahve bardağının fotoğrafını koyan koca memeli kezban 195754 like alıyor. 👍 1
________________ Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu... | |
| |
| | #4 |
| Buna çok güldüm 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Kullanmıyorum | |
| |
| | #6 |
| Benim ışıklar kapalı o zaman , çünkü bende instagram yok ;d
________________ Aslen asabi, tercihen sempatik, şeklen kültürlü, mecburen duygusal... | |
| |
| | #7 |
| Like için instagram kullanan bir insan olmadım. Sadece tanıdığım çevremle iletişim kuruyor ve onları beğeniyorum.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |