![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşayarak öğrenmek en yıkıcısı olduğundan mıdır bilinmez ama en akılda kalıcısıdır. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Kendi ayaklarımızın üstünde durmaktır bence ;dusun
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #3 |
| Risk almak... Hem maddi hem de manevi riskler almak lazım yaşadığımızı iliklerimize kadar hissedebilmek için. 👍 1
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #4 |
| Zorluğu yaşayıp düze çıkınca o hayatın kıymetini bilmek. | |
| |
| | #5 |
| düşmek, düştükten sonra kalkabilmek..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Hayatın acı/tatlı yüzünü görerek, yaşayarak.
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #7 |
| Küçük yaşta ailenizi kaybedip kendi ayaklarınızın üzerinde durmaktır.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #8 |
| 'Bir musibet bin nasihatten daha iyidir'' diye bir söz vardır.Herkesten öğüt alırsın ama bir kulağından girip öbüründen çıkabiliyor,ama başına gelen bir şeyden deneyimle diğin zaman aklında kalıyor. Ama yanlış tecrübeler etmemek için ,hatalarını azaltmak için aileni ve çevrendeki doğru yönde yönlendiren kişileri dinlemelisin | |
| |
| | #9 |
Yaşayarak.. | |
| |
| | #10 |
| Hatalardan ders çıkarmak pes etmemek
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |