![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() * * * Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun. Çünkü gülümsemek sana çok yakışıyor. Bugün seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Yanında değilim ama kalbim hep seninle.. Sana tüm hayallerinin gerçekleştiği ve hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olduğun bir ömür diliyorum. Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() İyi ki varsın! 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Mutlu yaşlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sen de bizdensin,ekimciyiz.İyi ki doğdun,nice mutlu yıllara ve yaşama.. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #4 |
| Oooo kankam.. Başlangıç olarak iyi başladığımız sonrasında bana sarmış olman ve tartışmamız ve daha sonra benim muhabbete sıktığım limonun peşinden barıştığımız günden bu yana fevkaladenin fevkinde bir muhabbetimiz var. Adamın dibi deseler seni gösteririm o derece ![]() Seni veren Allah'a şükürler olsun. İmalatında babana taşımada anana ve doğumunda katkısı olan ebene sonsuz sevgi ve selamlarımı iletiyorum. İyi ki olmuşsun iyi ki doğmuşsun. Yeni yaşın kutlu, mutlu bir o kadar da uğurlu olsun. Ad günün kutlu olsun kanka. Seviliyorsun çokça kalp. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Mutlu ve huzurlu ve sakin yılların olsun. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #6 |
| mutlu yıllar kuzum benim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Mutlu yıllar, doğum günün kutlu olsun, hayat hep sana gülsün. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #8 |
| Güzellik ! İyi ki tanımışım seni perili perili.. Adaletsizliğe asla susmayan yapınla, güzel yayınlarınla, sevginle, saygınla, dostluğunla, deliliğinle, LaviNia'yı paylaşamayışlarımızla, tribinle, nazınla iyi ki varsın.. Çünkü hepsi çok samimi.. Çok seviliyosun canim, mutlu yaşlar dilerim ![]() 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| canim nice mutlu yillara 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #10 |
| dogum günün kutlu olsun nice mutlu saglikli yillarin olsun sevdiklerinle ailenle birlikte insallah. 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |