![]() |
| |
| | #1 |
![]() Saygıdeğer IRCRehberi.Net Kullanıcıları; Eylül Ayı "Ayın Yıldızı" oylaması siz değerli üyelerimizin oylarıyla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız seçilmiştir. 1 ay boyunca kullanabileceği Ayın Yıldızı Rankı ve İkonu eklenmiştir. Ayrıca Ayın Yıldızı olan üyemiz kendi seçtiği kişi ile röportaj yapıp yayınlama hakkı kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz ![]() 👍 5
________________ ``İnsanoğlu Soğan'a Benzer... Soğan Nasıl'ki Acıyken Ateş'te Tatlılaşır, İnsan'da Aşk'la Pişerse Tatlanır... Yoksa Acı Hep Acıdır...`` ➶➶𝔻𝕚𝕂𝕖ℕ𝕃𝕚-𝔾ü𝕃➷➷ Konu Başak tarafından (01 Ekim 2021 Saat 08:53 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Çok Yakisti Sana,Tebrik Ediyorum Can. 👍 2
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #3 |
| Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| tebrikler 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| Tebrikler. 👍 2
________________ ”Onca sevgiye rağmen kalbi filizlenmemişse, toprağı sen değilsindir.” | |
| |
| | #6 | ||
| Alıntı:
Alıntı:
👍 2 | |||
| |
| | #7 |
| Tebrik ederim.. 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #8 |
| Tebrikler Bayım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ ... " üşüdüчsєn ċαnımı чαkαвilirsin " | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
seni kim seçti ya :) Kesin bir yanlışlık var bu işte:))))) Kardeşim benim tebrik ediyorum. Herdaim en iyi olman dileğiyle:) | |
| |
| | #10 |
| tebrik ederim daha nice basarilariniza efendim
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |