![]() |
| | #1 |
![]() Küçüklüğümüzden beri oynadığımız bazen okullar da bazen piknikler de bazense sokaklarda oynadığımız Voleybol ve Basketbol . Bu iki güzel spor, hele arkadaşlarımızla oynadığımızda ne de tat verici oluyor...! Bazen de beden derslerinde kimi arkadaşların voleybol oynarken kimileri de basketbolu tercih ediyordu. Sizce Basketbol mu oynamak daha zevkli, yoksa Voleybol mu? Hangisini tercih ediyorsunuz? | |
| |
| | #2 |
| Saçma bir kıyas olmamış mı | |
| |
| | #3 |
| basketbol macı tercih edenlerdenim , izlemesini severim nba maçlarına bayılırım. sporsuz olmaz, guzel tercih olmuş paylaşımın içi teşekkürler kuzucum.
________________ Kırk yılda bir gibisin... | |
| |
| | #4 |
| Baleybal | |
| |
| | #5 |
| İkisinin keyfi çok ayrı spor dalı, Futbol la ikisinden birisi kıyaslansaydı eğer muhtemelen bunlardan birisini tercih ederdim. Ama ikisi arasında bir tercih yapamıyorum. Özellikle de son başarılarından sonra Türk Voleybol takımımızla Basketbol un güzelliğinin yanı sıra Voleybol da kendine önemli bir yer edindi.
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Kadın milli voleybol takımı bu sene gururlandırdı. Aynı zamanda filenin efeleri de. Voleybolu özellikle plaj da çok seviyorum. Ama NBA maclari ayrı bir güzel ya. Teşekkür ederim paylaşım için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| amatör olarak uzun süre voleybol oynadım. basketbolu da çok severim. ama bir tercih yapmak durumunda olsam, oynamak için voleybol, izlemek için basketbolu seçerim.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| Tartışmalı bir konu değil sanki ikisi de spor ikisi de insan hayatında olsa ne güzel olur. Ben hentbol oynadım uzun süre sonra da atletizm yaptım taa ki sakatlanana kadar. Atletizm aşırı seviyorum ama voleybol, basketbol çok ilgi alanım değil kuralları vs. bilmem.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Eski milli boksör olarak basketbolu tercih ederim. Voleybolda güzel tabi ama benlik değil gibi eğilip kalkmalar :dd
________________ | |
| |
| | #10 |
| İkisini de ayrı seviyorum | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |