![]() |
| | #1 |
| Erkegin kalbine giden yol neresinden geçer ?.
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | |
| |
| | #2 |
| bogazindan:d
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| soylemeyeyim | |
| |
| | #4 |
| İşkembesinden. | |
| |
| | #5 |
| Pardon da neden hep erkeğin kalbine giden yolu, sokağı, caddeyi konusuyoruz ? :) Ya o yol çıkmaz sokağa gidiyorsa emeklerle yazık degil mi ? :)
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #7 |
| Bari nereden deseydin.Forum yakında Pompeii şehrine dönecek. | |
| |
| | #8 |
| Navigasyon kullanmıyorum yön duygum çok iyidir benim. Yanlış yola pek sapmam :)
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #9 |
| O halde endişelenmenize gerek yok. | |
| |
| | #10 |
| Endişe etmedim aslında. Sadece fi tarihinden beri bu sorunun hep erkek için soruluyor olmasina dem vurdum:) 👍 1
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |